VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 20. elokuuta 2015

Ihana IbLaursen

Vaikka otsikosta voisi kuvitella, tämä ei todellakaan ole mainos eikä yhteistyöpostaus. Tämä on ihan pelkkää hurmosta ja ihastusta. Syksyn uutuudet IbLaursenilta nimittäin hurmasivat minut täysin. Rakkaus mustaan ja tumman harmaan sävyihin on vain syventynyt ja tuon romanttisen peiton bongatessani menetin heti sydämeni.

Näitä ihanuuksia en heti löytänyt suomalaisista nettikaupoista, joten nämä on tilattu Tanskasta saakka. Samaan tilaukseen tuli klikattua myös nuo tyynynpäälliset ja ihanat kupit syksyn teehetkiin. Tällä kertaa pakettia piti odotella melkein 2 viikkoa, mutta viimein se odotettu lähetys saapui ja ihanuudet tulivat kotiin sopivasti viikonlopun kynnyksellä.Iltojen viiletessä on kiva kääriytyä tuohon pehmoiseen ja sopivaan kevyeeseen peittoon. Kupponen lämmintä teetä ja muuta ei tarvita. Tai no...painotuore sisustuslehti kruunaa kyllä nautinnon.

Ihastuin...todella...

-Ansku

10 kommenttia:

 1. Onneksi vielä on lämpimiä iltoja, niin saa nauttia siitä. Ja niin kodikkaita kuvia sulla täällä, Mailegit sulassa sovussa tuolissa!

  VastaaPoista
 2. Oi että, tosi kauniita :) Ihana kun sait uutukaiset viikonlopuksi <3
  Mukavaa viikonloppua muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi kivat ja niin oli viikonloppukin <3

   Poista
 3. Oi että ne on kyllä nättejä! <3
  Villahovissa muuttuu ilme ihanasti vuodenaikojen mukaan kun tekstiilit ja kupposet vaihtuvat. Tykkään kyllä kovasti uudesta ilmeestä. Musta ja harmaa antaa särmää vaalealle kodilla :)

  Ihanaa kun syksy saapuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat todella ja kovasti olen itsekin uudesta ilmeestä innostunut <3

   Poista
 4. Oi miten ihanat ostokset!! Mukavaa vkl muru <3

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihana blogi löytyi taas seurattavaksi! :) Kaunis koti ja inspiroivia kuvia! Josko sitä taas itsekin innostuisi päivittämään kotia ja postailemaan näin kesän hiljaiselon jälkeen.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tiesi VillaHoviin, toivottavasti viihdyt <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3