VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Director

Lomien loputtua ja arjen alettua, on tullut kotonakin touhuttua taas aivan eri tavalla. Kaappeja on järjestelty ja tavaraa on lähtenyt kiertoon. Hyvin on tavara liikkunutkin nettikirppareille ja hyvä niin. On kiva ostaa uutta ja laittaa kotiin uutta ilmettä, kun tavaroiden määrä ei pelkästään lisäänny.

Tällä viikolla sai köökkikin muutoksesta osansa. Sunnuntaina innostuin pesemään mattoja ja silloin tuli tunne, että uusi matto olisi oikein tervetullut köökin lattialle. Ja juuri oikean värinen ja materiaalinen matto löytyikin Hobby Hallista. Mattoa hakiessa tosin tarttui melkoinen heräteostoskin mukaan...nimittäin tuo hauska director tuoli. En vielä ostohetkellä ollut varma mihin se kotona päätyisi, mutta lähes heti sen oikea paikka löytyi. Tinttarallan juniorituoli laitettiin kiertoon ja meidän tuore koululainen sai aivan uuden makean tuolin. Itse pidän tuolista tosi paljon ja se antoi kivan säväyksen ruokailutilalle muutenkin.

Uuden maton lisäksi tein pikaisen keittiöremontin ja vaihdoin sinne uudet vetimet. Vanha keittiö kaipaisi ehkä jo isompaakin uudistusta, mutta kyllä tällä pikamuutoksella taas saatiin kummasti lisäaikaa rakkaalle köökille.
Kaappeja siivotessa on moni vanha aarre ja tavara löytänyt jälleen uuden käyttötarkoituksen VillaHovista. Tuo vuosia sitten ostettu hatturasiakin näyttää taas niin hyvältä ja täydentää täydellisesti  kodin uutta ilmettä. Onneksi kaikkea ei ole ehtinyt kierrättämään.

Keskiviikkoterkuin,

Ansku

1 kommentti:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3