VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 18. tammikuuta 2014

Tulppaanien aikaan

Ihanan valoisat ja aurinkoiset päivät jatkuvat, kova pakkanen kyllä saisi jo hiukan hellittää. Kauppoihin on saapuneet keväiset tulppaanit ja niitä on kyllä viikonloppuisin aina ostettava. Minulla onkin ollut tuuri, kun ostamani tulppaanit ovat kestäneet koko viikon.

Tänään käytiin ostamassa esikoiselle talvikenkiä ja se onkin aina oma hommansa. Kiukkuileva ja murrosiän kynnyksellä oleva, erittäin vaativa ostoskaveri ei yhtään helpota asiaa. Uudet talvikengät löydettiin viimein ja äitikin sai tuoreet tulppaanit kauppareissulta.











Päiväkahvilla nautittiin kevään ensimmäiset runebergin tortut. Kattaus tehtiin vielä syksyllä ostetuista lattekupeista, mutta kevään uutuksiakin jo odotellaan. Kauniit pastellisävyt eivät minua vielä houkutelleet, mutta Lace Warm Grey latet laitoin tilaukseen tänään. Ne sopivat hyvin noiden vanhojen vaalea sävyisten lattemukieni kanssa.

Nyt taidan laittaa lämpimästi päälle ja houkutella tinttarallan pienelle pulkka-ajelulle. Sitten voi nauttia leppoisasta lauantai-illasta takkatulen lämmössä.

Mie ehkä romahan ;)

-Ansku

P.S. Kiitos kovasti kommenteista edelliseen postaukseen, haluaisin vastata teille kaikille erikseen, mutta en saa sitä asetusta muutettua täällä bloggerissa millään. Koitan kovasti saada sen toimimaan, olisi kiva kiittää aina jokaista henkilökohtaisesti.

23 kommenttia:

  1. Mistä oletkin löytänyt noin tuoreita ja nuppusia tulppaaneja...kestävät kauan kauniina!

    VastaaPoista
  2. Nämä löytyivät ihan citymarketista ja olivat vielä tosi edukkaat! Ihanan nuppuisia todellakin!

    VastaaPoista
  3. Ihana aurinko <3 Miekin olen jo parit tulppaanit ostanut, meidän täällä leveyksillä eivät vielä oikein hyviä ole olleet. Tai sitten mulle on sattunut ne huonot.

    Viileetä tosiaan on ollut, tälleen vanhassa talossa sanoisin että ihan suhteellisen raikas ilmasto on ollut ;) Ja sauna on lämmennyt...

    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa uudenpaakin taloa lämmittää ja takkaa poltetaan joka päivä, mutta voin uskoa miten se kylmä eritavalla tuntuu vanhassa talossa. Me nautitaan saunan lämmöstä joka ilta oli pakkasta tai ei :)

      Toivottavasti nämä tulppaanit kestää yhtä hyvin kuin edeltäjänsä!

      Poista
  4. Mukavaa viikonloppua VillaHoviin.
    Tänään sain ystävältä ihanan tulppaanikimpun.

    VastaaPoista
  5. Tulppaanit on oikein kevät kukkia:D Ihania!
    Oi, nyt alkoi tekemään mieli runebergin torttua ..;D mutta ei, on vain kestettävä kerran dieettiin lähteny:/
    mukavaa lauantaita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se myönnettävä, ettei tämä torttu todellakaan kuulunut kevennettyyn ruokavalioon, mutta kun isäntä toi kauppareissulta niin olihan se maistettava ;)

      Poista
  6. Ihanat tulppaanit ja kevätfiilis <3 Oikein rentouttavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varma kevään merkki...tulppaanit! Rentoudutaan, taatusti!

      Poista
  7. Tulppaaneista tietää ettei olla keväästä kovinkaan kaukana.. Paitsi että taidetaan tänä talvena olla koska talvikin tuli vasta eilen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi tosiaan olla, että sitä lämmintä kevättä saamme vielä odotella...mutta kyllä.se sieltä lopulta vielä tulee, ihan varmasti :)

      Poista
  8. Kaunista ♥
    Miekin ihan romahan ☺
    ( Ihan paras hahmo Putouksessa )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika...romahtaminen on niin lähellä ;)

      Poista
  9. Tulppaanit kuuluu tammikuuhun ja antaa pienen lupauksen keväästä :). Ihana toi edellisen postauksen vaaleanpunalehtinen kukka !!! Tuommosen kyllä haluaisin :)!! Ihastuttavia aurinkoisia talvipäiviä sinulle !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit on kyllä varma kevään merkki! Tuo vaaleanpunainen kukka on todella kaunis ja helppohoitoinen...välillä melkein epäilen, että onkohan se oikea ;), mutta kyllä siellä multaa on ja vettä se välillä tarvitsee :)

      Poista
  10. Tulppaanit on lemppari "kevät kukkia". Mä ihastelin kans eilen kaupassa tulppaaneja, mutta en tullut suoraan kotiin, ja en sitten sukaltanut autoon niitä ostaa :/ Josko huomenna hakisi :)

    VastaaPoista
  11. Hae ihmeessä tulppaaneja, niissä on ihanan piristävä vaikutus:)

    VastaaPoista
  12. Oi runeberin tortut huuteli mua tänään kaupassa, yritän sinnitellä ja herkutella vasta synnytyksen jälkeen!
    Tosi hyvänä on muutes pysynyt nuo ruukkutulppaanit nyt viikon ajan, eka tulppaanikimppu nuukahti tosi äkkiämut nyt nekin taitaa olla jo kestävämpää laatua!:)
    Tuoreet kukat kyllä kuuluu niin viikonloppuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli runebergin torttu hyvää...harvoin kun sitä saa, niin aika ihanalta maistui. Nyt tulppaanit alkaa olla aika nuutuneita...nämä ei ollutkaan ihan niin kestäviä kuin edeltäjänsä :)

      Poista
  13. Täällä jotenkin unohtaa kaikki Suomen pyhät ja onkin aina ihana katsella ja ihmetellä milloin on runebergin pv ja milloin laskiainen jne...Mä haaaallluuun tollasen tortun!!! =D ja tulppaaneja, niitä ei kyllä löydy sitten millään... plääh..

    VastaaPoista
  14. Eihän sitä tajuakkaan, ettei noita herkkuja ihan kuka tahansa saakkaan nauttia ;) Onko siellä milloinkaan tulppaaneja vai nyt vaan ei löydy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yleensä ei milloinkaan...pari kertaa olen löytänyt punaisia ja keltaisia joskus aikoinaan, mutta A) väri ei miellyttänyt B) hinta oli hirveä C) ne oli jo "ylikypsiä" ja ihan nuukallaan.... =(

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3