VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 30. tammikuuta 2014

No kun halavalla sain

Niinpä, jotain Sulo Vilenin vikaa minussa on. Alennusmyyntien loppupuolella tekee kyllä välillä todellisia löytöjä. Viikonloppuna kiertelin vielä Plantagenin alepöydät ja sieltä tarttui mukaan tuo sinkkilaatikko. Laatikossa on ikkunakin, joten sinne voi kätkeä kauniita asioita sisälle. Boxin sain kantaa kotiin, kun pulitin siitä viisi euroa. Ei kyllä paha hinta noin kookkasta boxista.

Kirpputoreilla en ole nyt hetkeen ehtinyt käydä, mutta lauantain kampaajareissulla piipahdin Pelastusarmeijan kirpulla. Siellä meinasin seota. Löysin hyllyn täynnä vanhoja punaraidallisia keittiöliinoja. Keräsin niitä mukaani ison pinkan ja pesun jälkeen ne löysi tiensä tuohon uutukaiseen laatikkoon.

Ikealta olen usempana vuotena löytänyt kevään ensimmäiset helmililjat, niin tänäkin vuonna. Tuon ihanan kevään kukkasen laitoin puolestaan Plantagenin kevät uutukaiseen sinkkiruukkuun. Se miellytti silmääni niin kovin, etten malttanut odottaa sen hinnan alenemista.

Kaupoista löytääkin nyt paljon kivoja sinkkiastioita, laatikoita ja koreja. Niihin on oma silmäkin mieltynyt. Niillä saa sisustukseen kivaa ilmettä, mutta ovat kuitenkin rauhoittavan värisiä. Nämä on helppo siirtää kesän tullessa myös puutarhan iloksi, mutta toistaiseksi nautin niistä täällä sisällä.

Tänään teimme pienen viikkosiivouksen. Yksi imuroi, toinen kävi kaupassa, kolmas pesi vessan ja neljäs mitä ikänsä puitteissa osasi. Huomenna on kiva aloittaa viikonloppu, kun koti on siisti ja tuoreet tulppaanitkin on jo maljakossa.

Huominen vielä ja sitten huilitaan!

-Ansku

9 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä ! Keittiöpyyhkeitä ei voi koskaan olla liikaa :)
  Mukavaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Siistissä kodissa on niin ihanaa aloitella viikonlopun viettoa <3
  Mä tein siivot jo eilen ja sainpahan niitä jo tänään hiukan kohennella ja varmasti myös huomenna jajaja.... ;)

  Oikein ihanaa viikonloppua ystäväiseni <3

  VastaaPoista
 3. Vanhoja keittiöpyyhkeitä on aina ihan pakko ostaa kun kohdalle osuu ja varsinkin kun löytää lähes käyttämättömiä...hieno ostos!

  VastaaPoista
 4. Täällä siivoultu kans urakalla, vapaa viikko ollut niin kerkiää touhumaan hyvin ;) ja päiväsaunassakin käytiin! Höh, meidän plantagenissa ei ollut alepöydässä juur mitään! Ja jotain mööbelvalssaustakin menossa siellä :D ja nuo sun pyyhkeet!!!! Ootko kaikki ostanut kirpparilta? Mä en muutenkaan noita alennuksia osaa hyödyntää saatika edes löytäisin jotain kivaa!!! Paljon opittavaa vielä ;)

  VastaaPoista
 5. Upeita löytöjä olet tehnyt, nuo pyyhkeet ja tuo laatikko ovat kyllä hyvä yhdistelmä!
  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Sinkkiastiat ja rautalankakorit on ihania! Niihin ei vaan voi kyllästyä! :) oih, helmililjoja <3

  VastaaPoista
 7. Mahtavat löydöt <3 Iiiiks kun ihanat nuo vanhat keittiöpyyhkeet! Ja tuo helmililja huokuu jo niin kevättä!

  VastaaPoista
 8. Oi että miten hyviä löytöjä. Punavalkoiset pyyhkeet passaa kyllä ihan prikulleen tuohon laatikkoon. Ja ovat niin nostalgisia. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille yhteisesti! Ihania ja niin lämmittäviä kommentteja <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3