VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 2. tammikuuta 2014

Vaaleus valtasi kodin

Tänään lähti loputkin joulusta ulos, sillä kuusi kannettiin pihalle. Samalla rullattiin matot, käynnistettiin imuri ja valsattiin mopin kanssa. Nyt meillä tuoksuu tolu ja koti on jälleen vaalean raikas. Muutama hyasintti ja jouluvalot vielä muistuttavat joulusta. Ja koska päivät jatkuvat pimeinä ja harmaina poltellaan kynttilöitä edelleen ahkerasti niin sisällä kuin pihalla lyhdyissäkin.

Kuvat ehdin napata vasta siivouksen päätteeksi, joten juuri ulkona tullut pimeys valitettavasti näkyy kuvien laadussa. Tuskin maltan odottaa kevätauringossa napattuja kuvia.Lomaa on vielä jäljellä neljä päivää, joten tässä ehtii vielä hyvin huilata kotosalla ja toivottavasti saisin itseni kirpparikierrokselle pitkän tauon jälkeen.

Nyt taidan nauttia kupposen kahvia ja jotain pientä hyvää siivouksen päätteeksi. Sitten kellahdan sohvalle ja nautin postin tuomista tuoreista lehdistä. 

Tämä siivouksen jälkeinen tunne ja tuoksu on kyllä mitä palkitsevin.

Kiitokset ihanista kommenteista

ja

mukavan leppoisia vuoden ensimmäisiä päiviä.

-Ansku

7 kommenttia:

 1. Voi että näyttää ihanalta!! <3 Siivouksen jälkeinen tuoksu, näky ja tunne on kyllä aivan mieletön:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista, niin kaunista ja rauhoittavan näköistä teillä! Voi miten odotankaan ensimmäistä siivouspäivää omassa uudessa kodissani!

  VastaaPoista
 3. Voi mä niin tykkään tosta keittiön pienestä kaapista <3 Se on niin ihana!!!!! Mä niin haluisin samanmoisen/tapaisen =D JA tosiaan joulun jälkeen sisustuksessakin näkyy se rauhallisuus ja Tolun tuoksu on niin <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunista teillä!
  Siivouspäivä täälläkin edessä, kunhan kuusi saadaan ulos:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Meillä on ollut ihan ihmekuusi tänä vuonna. Se ei ole varistanut vielä yhtään, joten kyllä se ainakin loppiaiseen saa meillä vielä asustaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kuvia!
  On nautinto kellahtaa lehtien kanssa sohvalle, kun koti on siivottu tuoksuu raikkaalta:)

  Mukavia vapaita!

  VastaaPoista
 7. Meillä oli tänään ihan samanlaiset puuhat. Punaiset tavarat meni laatikkoon odottelemaan seuraavaa joulua.Samaten keittiö valkeni kerta heitolla,kun vaihdoin punaiset jouluverhot valkoisiin.
  Printeiset kyntteliköt pakkailin myös jo pois,mutta muut valot sai jäädä. kaikkea ei voi vielä pois pistää,ei tätä pimeyttä kestä...!
  Kuusikin koristaa vielä olkkaria ja sen kimppuun käyn viim.viikonloppuna.

  Yleensä viivytän joulun pois pakkaamista ihan viimeiseen asti,mutta miten se tänä vuonna oliki niin helppoa siitä luopua.

  Kevättä kohti, ystäväiseni <3
  niin ja nautiskele lomapäivistä oikein kunnolla :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3