VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 13. tammikuuta 2014

Lunta ja valoa

Voi miten oli kiva saada pieni lumikerros ja talven pakkaset. Tulihan sitä pakkasta kerralla ihan reilusti, mutta on tämä kuiva ja valoisa ilma noiden harmaiden ja kosteiden kelien jälkeen niin ihana. Tänäänkin sai nauttia auringon valosta ja jo työmatkalla sai todeta päivän pidentyneen. Tämä on kevään odotuksessa sitä parasta.

Eilen ehdin napata muutaman kuvan niin sisältä kuin ulkoakin, mutta kun täällä sisällä ei nurkat ole muuksi muuttuneet, niin kurkataan sinne pihalle. Auringon säteet eivät vielä jaksaneet kuvaushetkellä valaista, tänään olisi ollutkin upea keli kuvata.Vanha kelkka siirtyi joulun myötä portaille. Ostamastani rautalankakerästä tosiaan vääntelin sydämen sisälle ja toisen tuohon portaille. Joulusta muistuttaa ulkona vielä valot ja pienet kuuset. Siellä ne näyttää ihanalta pimeällä. Vanha fillari on hauskan näköinen, kun pimeä koittaa.

Tinttarallan pääsi eilen jo mäkeä laskemaan, itse en hirveästi uskalla tämäm selkäni vuoksi mäkeä laskea. Vaikka meinasi vilu tulla mäen alla, oli lasten riemua ihana katsella.

Hiukan tarvittaisiin lunta lisää, että saataisiin ladut hiihtokuntoon...sinne minäkin aion uskaltaa lähteä talven riemuista nauttimaan.

Pakkasterkuin,
Ansku


8 kommenttia:

 1. Todellakin niin ihanaa kun lunta vihdoin tuli - ja pakkasta. Ihan oikea talvi. Kauniita kuvia sinulla.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Kyllä pieni lumikerros tuo ihan valtavasti valoa, on se vaan ihanaa!:) Oikein mukavaa viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Kaunista!! Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Pakkasta riittänee kyllä;) mutta lunta on maan peitteeksi muttei niin paljon jotta mäkeen päästäisiin! No näillä pakkasilla kyllä parempi olla sisällä :D no kerkeehän lunta vielä hiukan tulemaan ;) ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kuvia! Ja voi miten ihana onkaan tuo rautalankasydän, tykkään! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä se pakkanen ja auringon valo on tehnyt ihmeitä, valoa on tosiaan tullut elämään takaisin <3

  Kiitos ihanista kommenteista, ilahdun niistä AINA!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3