VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 14. tammikuuta 2014

Kevättä kohti

Kyllä tosiaan tuntuu, että on kuin uusi ihminen tämän kaiken valon keskellä. Päivän pitenemisen tosiaan huomaa jo aamulla vielä kotona ollessa ja päivällä paistava aurinko saa hymyn huulille yhdelle ja toiselle. Kotiin ei vielä ihan valoisan aikaan ehdi, mutta ei siihenkään pitkää aikaa ole, kun valoa riittää kotimatkankin varrelle.

Viikonlopulla auringon säteet ehdin vangita makuuhuoneesta. Makkari koki melkoisen valaistuksen kesken kotipuuhien.
Olohuoneessa syksyn ajan ollut kukka siirtyi joulun aikoihin makuuhuoneeseen. Kukka on kyllä helppohoitoisin tuntemani kukka ja siinä on vielä niin kauniin väriset lehdetkin. Kukka on ostettu Ikeasta, mutta en kuollaksenikaan muista sen nimeä.

Pitkän pimeän kauden jälkeen tästä aurinkoenergiasta imee kyllä kaiken irti, toivottavasti auringon säteitä riittäisi viikonlopullekin, kun nyt niistä ehtii nauttimaan vain työpaikan ikkunan välityksellä.

Onneksi sentäs huoneessani on monta isoa ikkunaan ja valo suorastaan syksyy työhuoneeseeni sisälle. 

Toivottavasti sinullekin paistaa aurinko!

-Ansku


7 kommenttia:

 1. Onpa teillä kaunis makkari <3 ja tosi kaunis tuo kukka :)!

  VastaaPoista
 2. Ihana makkari:)
  Mukavaa viikkoa sinulle ja toivottavasti aurinko paistaa lisää:)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista sulla siellä!
  Auringonsäteitä päivääsi <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että muutkin fiilistelee tästä ilmasta. Ei haittaa yhtään edes nämä pakkaset, kunhan valoa vaan piisaa!!! Jo alkoi vähän menemään miinuksen puolelle olotila, mutta sopivasti tämä valo tuli ja pelasti!!

  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Ensinnäkin, et Ansku arvaa kuinka iloinen olin huomatessani, että tänään on aamukahvin kanssa vuorossa VillaHovin-blogi !! (muistatko kun tammiarvonnassani kerroin lukusysteemistäni, että etenen vanhimmasta uusimpaan ja koska päivittelet usein, pompsahdat myös ylöspäin, enkä kerkiä teille), mutta nyt minulla oli ihanan paljon luettavaa ja ihasteltavaa ja useita kuvia selailin eessun taassun ja vain huokailin..kului toinenkin kupillinen kahvetta ja yhtäkkiä huomasin että melkein 1,5h oli vierähtänyt blogisi parissa! niin nautin! <3 Nauttikaa valoisista keleistä, olette sen todella ansainneet pitkän pimeän kauden jälkeen! Täällä sataa vettä kuin saavista, tälle päivälle luvattu jopa tulvavaroituksia..hui..mutta olin tästä iloinen, koska nyt maa todella kastuu, eikä tarvitse enää pelätä maastopaloja..mitä ihaninta vkonloppua sinulle Ansku! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3