VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 7. tammikuuta 2014

Paluu arkeen

Lomat on lusittu ja arki on alkanut. Kyllähän se kieltämättä aikalailla pyöritytti sängyssä viime yönä ja herätys ennen kukon pieraisua kellon soittoon oli aika ankea. Selvitty on kuitenkin ensimmäisestä päivästä, joten eiköhän tämä arki tästä taas lähde rullaamaan. Sain itseni vielä kurjasta kelistä huolimatta tuonne sateeseen lenkillekin. Voittajafiilis oli, kun pääsin kotiin, vaikka uitetulta koiralta näytinkin.

Viikonloppuna kävin hakemassa ison kimpun tuoreita tulppaaneja ja Plantagenin alesta viherkasveja. Saas nähdä miten ne näin pimeänä talvena menestyy, mutta hintaa niille ei kyllä jäänyt paljon mitään. Tulppaanien kaveriksi keräsin pihalta risuja ja nopeasti oli keväinen kimppu valmis.
Meillä oli muuten Liisan kanssa eilen aivan ihana iltapäivä. Pikkuneitien leikit sujuivat niin hyvin, että eron hetkellä meni ihan itkuks ja potkuraivareiksi asti, ei millään olisi tahtonut leikkejä lopettaa. Monta tuntia rupateltiin, välillä kahviteltiin ja taas rupateltiin, aika meni kuin siivillä. Ei sitä bloggausta aloittaessa osannut arvata miten monta ja ihanaa ihmistä se onkin elämääni tuonut.

Nyt taidan hörpätä iltateet ja sitten pikkuhiljaa voisi kömpiä sängyn pohjalle. Toivottavasti uni maittaa viime yötä paremmin.

Mukavaa viikkoa ja kiitos kaikki tassun merkin jättäneet, niitä on kyllä aina ilo lukea <3

-Ansku

6 kommenttia:

 1. Ihania tulppaaneja, täytyypä minunkin laittaa niitä ensi kerralla ostaessani muutamia risuja joukkoon, näyttää niin hyvältä tuo kimppu!
  Mukavaa arkea sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!! Hienoa, kun blogin kautta löytyy ystäviä.
  Jaksuja viikkoosi <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! <3
  Tulppaanit on ihania, pitääkin taas poiketa Plantageniin..Kohtahan me taas jo päästään Pionikaupoillekin ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Kyllä on kotisi kaunis. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. Nyt tekee itse mieli hakea kaupasta tulppaaneja :). Taidan huomenna napata kaupasta mukaani kimpun tai pari ;).
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle.
  Halauksin Erica <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tulppaanikimppu <3 Liisan kanssa on kyllä ihana aina rupatella:) Oikein ihanaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3