VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 10. tammikuuta 2014

Näkkärille koti

Niin sitä ensimmäisestä loman jälkeisestä viikosta selvittiin ja tulihan se viikonloppu viimein. Aamuherätykset ovat olleet varmasti kaikista hankalinta, muuten on ollut ihan mukava viikko. Kevennettykin on ja saatu perhe taas liikkumaan, sen vaikutusta omaan virkeystasoon ei pidä kyllä yhtään vähätellä.

Näkkäriä ollaan rouskuteltu koko sakki ja ystäväni innoittamana halusin laittaa näkkärit keittiöön käden ulottuville, mutta kuitenkin kauniisti näkyville ja pölyltä piiloon. Tämä muutama vuosi sitten ostettu lasipurkki puureunoilla oli kuin tehty tätä varten.

Tänään kävin hakemassa Tinttarallan kaverisynttäreille pakettia ja samalla sorruin tuohon harmahtavaan tähti patakintaaseen ja tarjoiluastiaan. Rottinkilautasen päällä on kaunis lasikupu. Tämän alle saa herkut kahvipöydässä suojaan ja tähän voi muutenkin rakentaa kivoja asetelmia. Näin aluksi se saa toimia servettien suojana, kun niitä herkkuja ei nyt heti olla täällä leipomassa.
Näissä viimeisissä kuvissa on Liisan tuomat tuliaiset, jotka olen unohtanut teille esitellä. Ihana ja aina tarpeellinen puinen tiskiharja ja ihana keittiöliina punaisilla raidoilla. Olinkin näitä ihastellut Liisan tietämättään hänen verkkokaupassa ja kuinka ollakkaan, nämä oli kääritty tuliaispussukkaan <3

Viikonloppuun mahtuukin mukavia puuhia...pojan pelejä molemmille päiville ja neidin kaverisynttäritkin. Äipän odotetuin hetki taitaa olla piipahdus Plantageniin, tuoreet kukat vielä puuttuvat maljakosta. Sen asian korjaan heti huomenna!

Oikein ihanaa viikonloppua,

Ansku


1 kommentti:

  1. Kyllä se vaan tämä arkeen paluu on aina yhtä rankkaa =) Toisaalta, ihan kivakin, on tullut laiskoteltua ihan liikaa. Ja kuin tilauksesta tuo ilmakin pakastui, jospa se lenkillä käyntikin ois kivempaa! Meillä huomenna suuri joulunsiivous, vähän pitää rymisteerata ja odotan jo sitä hetkeä kun saa istua sohvalle ja kaikki ympärillä on tiptop =)

    Ihana tunnelma teillä siellä <3 Näkkäritkin näyttää niin hyvältä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3