VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 1. helmikuuta 2014

Lunta ja vauvakemuja

Vihdoin se talvi tuli. Kyllä minä odotin tuota lunta, kun tietää, ettei se kevät kuitenkaan ihan hetkessä tule. Kaunis lumipeite antaa valoa ja tarpeet lasten talvisille pihapuuhille. Eikä ne lumityötkään aamulla niin raskailta tuntuneet...ihanaa liikuntaa. Kunhan nyt ei jokapäivä tule samanlaista kerrosta lunta ;)

Kun saimme aurattua pihan lumesta, pääsimme käymään asioilla. Sain houkuteltua Tinttarallan mukaan edes yhdelle kirpparille ennen ruokakauppareissua. Tällä kertaa se yksi kirppu riitti ja palkitsi. Mukaan tarttui puinen vanha laatikko ja nuo kauniit kannut ja pieni tratti. Nämä kannut asettelin jo siellä kirpulla tuohon laatikkoon ja jo mielessäni näin, mihin ne kotona asettuu. Nappasin isosta kimpusta muutaman tulppaanin ja uusi asetelma oli valmis.
Illaksi minä suuntaan naapurin naisten kanssa viettämään varpajaisia, kyllä, luit aivan oikein. Meidän entiseen talonyhtiöön syntyi pari viikkoa sitten pieni prinsessa ja nyt nykyiset sekä minä entisenä talonyhtiän naisväen edustajana kokoonnumme juhlistamaan pikku neitiä ja hemmottelemaan vastasynnyttänyttä äitiä. Uunituore piirakka mukaan ja nauttimaan naisseurasta!

Tuorein vahvistus tähän naisjoukkueeseen on kyllä taatusti illan valloittavin seuralainen <3

Mukavaa Viikonloppua,

Ansku


7 kommenttia:

 1. Nuo sun kirppis löydöt on huippuja♡ ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 2. Kivat löydöt olet tehnyt !
  Pidä kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin on sun kirppistutka toiminut, kivat löydöt :)
  Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat löydot <3 ja pienet vauvelit on niiiin ihania!!!!

  VastaaPoista
 5. Oi ku kivat löydöt!:) hauskaa iltaa ootte varmasti vietellyt, vastasyntyneet on aina niiin ihania! <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Huippulöydöt taas :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3