VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 3. tammikuuta 2014

Kirppislöytöjä

Meidän perheellä on kuulkaas rytmit aivan sekaisin. Valvoa kukutaan yötä myöten ja sitten aamulla nukuttaisi niin mahottomasti. Onhan se ihanaa, kun lomalla voi elää vähän poikkeuksellisella rytmillä, mutta vähän jo meinaa hirvittää miten se arkeen siirtyminen sitten tiistaina sujuu. No mutta onneksi se on vasta tiistaina ;)

Tänään pitkän ja rauhallisen aamun jälkeen suuntasimme Tinttarallan kanssa kirpputorikierrokselle. Aluksi näytti siltä, että kaksi ensimmäistä kirpputoria tuottavat pettymyksen. Muutaman pienen ostoksen jälkeen lähdimme jo hiukan pettyneinä ruokakauppaan. Sain kuitenkin houkuteltua vielä neidin yhdelle, kotimatkan varrella sijaitsevalle kirpputorille. Ja onneksi sain, sillä sieltä löytyi kyllä päivän parhaat löydöt. Päivän paras löytö oli kyllä vanhaa huokuva leipälapio, jonka nostin tuonne vanhan astiakaapin päälle.


Samaiselta kipputorilta löytyi myös tuo vanha puulaatikko, maalaiskeittiöön täydellisesti sopivia punaraidallisia keittiöliinoja ja kirjailtu tyynynpäällinen. Muutama kaunis tarjoiluvatikin sieltä löytyi, mutta ne eivät päässeet kuvaan tällä kertaa. 

Juuri ennen lähtöä löysin vielä valtavan ison rinkulan vanhaa ja ruosteista piikkilankaa. Rinkula oli varmaan halkaisijaltaan 80 cm ja siihen saa kyllä tehtyä ulos mitä upeimpia vuodenaikojen mukaisia asetelmia. Sen lupaan esitellä teille heti, kun se löytää paikkansa puutarhasta.





Prisman alepöydätkin kurkattiin, josta löytyi sinkkinen tähti kynttilänpidike ja kaksi eri kokoista puista kynttilänjalkaa, jotka oli käsitelty kuluneen näkköiseksi. Pidän muuten kovasti tästä asetelmasta mummolta perityn pöydän päällä. Vanhemmiltani saamat pienet tikkaat, vanha kahvimylly ja kauniita kukkasia. Tarkkasilmäinen voi löytää etualalta pienen suloisen rummun, joka on myös alkuviikon alelöytö sisustuskaupan joulupöydästä.




Oli kyllä tavattoman onnistunut päivä kaikkine löytöineen. Tinttarallakin kasvaa hyvää vauhtia hyväksi kirpputorien aarteenmetsästäjäksi. Itselleen neiti kotiutti korulippaan ja hammaskeijun tuomalla kolikolla ostettiin pehmoinen pupu unikaveriksi.

Kyllä nyt on kiva aloittaa pitkä viikonloppu vielä ennen arkeen paluuta, etenkin kun sen saa vielä korkata painotuoreella Jeanne d' Arc Living lehdellä

Oikein mukavaa viikonloppua,

Ansku



13 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä taas kerran Sinulla! Ja kuvat on mitä mainioimpia. Istuskelen tässä sohvalla kommentoimassa ja seuraavaksi uppoudun mainitsemaasi uuteen Jeanne d'Arc Living-lehteen. Hyvää alkanutta vuotta ja loppiainen tulossa!

    VastaaPoista
  2. Ihanat löydöt<3 Samainen lehti on selattu ja nyt alkaa perempi tutustuminen siihen. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Niin kauniita kuvia taasen! <3
    Kivoja löytöjä olette tytön kanssa tehneet. Mikä tuo ihana tekstijuttu on, joka nojaa seinään?

    VastaaPoista
  4. Mä kotiutin Prismasta samat kynttiläjalat. Ovat musta hurjan kivat! Muutenkin ihania löytöjä olet tehnyt :). Ihanaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
  5. Kyllä teki rouva loistavat löydöt <3 Noita vanhoja keittiöpyyhkeitä olen itsellenikin kirppareilta etsinyt, mutta ei ole eteen vielä osunut.

    Kaunista vaaleaa Villa hovia <3

    Mukavaa loppulomaa, ja kaikkea hyvää tälle uudelle alkaneelle vuodelle. Halit :)

    VastaaPoista
  6. Heh, sama vika rahikaisella..täällä vaan kökitään blogien maailmassa, puoli 1 yöllä :) Kävin jo ma-ti töissä ja kyllä oli kamalaa, kun kello herätti puoli kuudelta.

    Hyvät löydöt teit ja kivasti osaat löytösi aina myös istuttaa sisustukseen <3

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Todella hyviä löytöjä olet tehnyt. Tuo leipälapio on ihan kunnon aarre :-) Rytmit on sekaisin juu ja tänä aamuna teki tosi tiukkaa herätä aikaisin... Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, hyvät löydöt piristävät kyllä aina mieltä ja on kiva etsiä niille sopiva paikka omasta kodista <3

    Tuo tauluksi tehty juliste on ostettu vuosia sitten Country White sisustusliikkeestä, liike oli vielä silloin Jumbossa. En edes tarkasti tiedä mitä siinä lukee, mutta se on kyllä ihana ja antaa kauniin taustan valokuville.

    VastaaPoista
  9. Mahtavat löydöt ! Lapiokin pääsi kunniapaikalle :) Osaat tehdä kauniita asetelmia pöydille. Ihanaa Viikonloppua ! <3

    VastaaPoista
  10. Ihana päivä teillä! <3 Ja mahtavia löytöjä teit:) Minäkin aion korkata huomenna samaisen lehden, odotan jo sitä kovin:) Mukavaa loppiaista!

    VastaaPoista
  11. Olipas siellä tehty ihania löytöjä!! Kyllä kirpparit on vaan välillä sellasia aarreaittoja..

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3