VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 11. tammikuuta 2014

Alelöytöjä

Lauantai aamu alkoi varsin tahmeasti todella kovalla päänsäryllä, itse asiassa se alkoi jo yöllä, mutta en väsymykseltäni jaksanut millään nousta hakemaan särkylääkettä. Aamupalaksi tulikin sitten nautittua kourallinen särkylääkkeitä, että pystyi nousemaan ylös. Rauhallisen aamupäivän jälkeen alkoi jyskytys helpottaa ja pääsin käymään kaupassa, kun vein neidin synttäreille.

Ostoslistallahan oli ne tulppaanit eli sinne Plantagenillehan se ajatti. Tulppaanien lisäksi oli ihan pakko kurkata mitä alepöydissä oli tarjolla ja onneksi kurkkasin. Ihastuin noihin harmaisiin, vähän sinkkimäisiin tuikkukippoihin. Olohuoneen pöydällä ollut tarjotin siirtyi sivupöydälle tuikkujen alle ja tilalle ostin ison sinkkitarjottimen. Sinkkiastiat ja kipot miellyttävät silmääni kovasti.









Kotimatkalla juuri ennen ruokakauppaa ehdin piipahtamaan pienessä sisustusliikkeessä ja sen alepöydässä minua odotti nuo kannelliset sinkkipurkit. Säilytyspurkkeja ei voi kyllä koskaan olla liikaa. Oikein kivoja löytöjä ja todella edukkaasti. Sulo Vilenin tyyliin tuli oikein hyvä mieli.

Vanhan oven edusta olikin hetken aikaa ihan tyhjillään, mutta tänään siirsin siihen pienen pöydän. Siihen päälle tein pienen asetelman tulppaanikimpun innoittamana. Viime viikonlopulla löytämästäni rautalangasta väänsin oveen isoon sydämen ja toisen tein ulos. Piikikästä ja vähän kivuliasta hommaa, mutta lopputulos palkitsee.

Tällaisia puuhia tänään. Nyt sataa lunta ja on pakkasta. Huomenna on luvassa mäenlaskua ja toivottavasti saisi kivoja kuvia myös ulkoa napattua.

Leppoisaa lauantaita,
Ansku

8 kommenttia:

  1. Touhukas päivä siellä takana :)
    Kivoja löytöjä ja asetelmia.
    Ja nuo tulppaanit....en oo muuten vielä yksiäkään
    kotiin ostanu tänä talvena. Täytyypä äkkiä tehdä muutosta siihen :)

    Täälä sohva on valloitettu, Putous pitää perheen lisäksi seuraa ja pihasauna lämpiää <3

    Tunnelmallista iltaa VillaHoviin <3

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on tunnelmallista, kauniita kukka-asetelmia ja nuo sinkkiset löydöt on ihanat, itsekin tykkään sinkkiesineistä.
    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  3. Olipas ihanat löydöt.
    Täytyypä ostaa itelle tulppaaneja:)
    Mukavaa lauantain myöhäisiltaa <3

    VastaaPoista
  4. Vaikka juuri sainkin ihastella ja yritinkin oikein ahmia kaikkea kaunista teillä käydessäni, ei näihin teidän nurkkien katseluun vaan kyllästy! Niin on kaunista ja niin paljon toinen toistaan kauniimpia yksityiskohtia joka puolella!
    Ihania löytöjä oot tehnyt!
    Mullakin alkoi kevennys lomalta palattuamme...viikonloppu tosin aina meinaa sotkea suunnitelmia, mutta huomisesta taas kiristetään tahtia ;)

    VastaaPoista
  5. Ja vielä kerran kiitos viimeisestä!!! Oli kyllä taas niin huippua nähdä!
    Mieti ihmeessä niitä lentoja... ;)

    VastaaPoista
  6. Kivat ostokset. Itse harmittelen kun meillä ei ole lähellä Plantagenia ja silloin harvoin kun sinne pääsen ,niin arvaat varmaan että tekis mieli ostaa vaikka ja mitä. Valikoimaan on jos jotakin....siellähän menee ihan pää pyörälle , niin kukista kuin muusta tavarasta :D
    Talven riemuja toivottelen , nyt kun vihdoin saatiin lunta :)

    VastaaPoista
  7. Ihania löytöjä! Tulppaanit on niin kauniita - talven piristys :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos ihanat naiset <3

    Kyllä se kevät, valo ja tulppaanit kuuluu yhteen. Ja ihanat löydöt kruunaa kyllä nämä vuoden ensimmäiset viikot ja mikä parasta, kun ne kaikki löytyi pikkurahalla <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3