VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 21. syyskuuta 2013

Löytöjen päivä

Lauantai alkoi kampaajareissulla. Yllätyksekseni oma tuttu kampaajani ei ollutkaan paikalla ja hiukan jännitti istahtaa vieraan ammattilaisen käsittelyyn. Hän olikin kerrassaan ihana yllätys, taisi nimittäin löytyä uusi luottokampaaja - löytö nro 1. Kampaamon vieressä on Pelastusarmeijan kirppis ja eihän kirppistä vaan voi ohittaa kurkistamatta sen hetkistä tarjontaa. Ja kuinka ollakkaan, siellä odotteli lasivitriinissä Arabian kastikekulho ja valkoinen jalallinen malja - löydöt 2 ja 3. Aamun löydöt siis tupsahtivat eteeni etsimättä.








Sitten lähdimme tinttarallan kanssa Jumboon ostoksille. Tavoitteena oli löytää kummipojalle synttärilahja, jotain juhlavaa ensi viikon työpippaloihin ja neidon syyspuvun löytyminenkään ei olisi pahasta. Sitä omaa perinteistä - jotain mustaa ja hoikentavaa - etsiessä törmäsin alerekkiin, josta -50% alesta löytyi hetkeäkään etsimättä se neidon syyspuku, yes - löytö nro 4. Perusmustaa tuli juhlia varten ostettua, mutta siinä sovittaessa huomasi löytävänsä kropastaan ei niin mukavia löytöjä, murinaa...


Piipahdimme vielä cittarin mammuttimarkkinoilla ruokakauppa täydennyksillä ja sieltä onneksi löytyi hyvien ohjeiden avulla se kummipojan pakettikin - olemmeko jo löydössä nro 5. Ja jotta se hoikentava perusmusta hyväilisi taatusti muotojani, tuli sitten mammuttialen candy king laaristakin kerättyä ihan mojova säkki lauantai illan iloksi - löytö nro 6 oli muuten aika monen perheen pysähdyspaikka tänään. Selvästi namipäivä :)


Kassajonoon rientäessä oli napattava vielä 3 € mammuttitarjouksesta reilunkaupan ruusuja pari nippua. Kukkakaupat olenkin viime aikoina jättänyt väliin ja sitonut kimppuni itse - löytö nro 7 - reilunkaupan ruusut.

Paljon löytöjä, liian paljon euroja, mutta olen kyllä löytöihini erittäin tyytyväinen. Ilman näitä edukkaita löytöjä olisi lompakko nimittäin keventynyt vieläkin enemmän. 

Nyt nappaan namikulhon, istahdan sohvalle ja rentoudun!

Lupsakkaa lauantai iltaa,
Ansku




6 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanalta lauantai-päivältä. Kummasti ne edulliset löydöt piristää saati sitten suklaa herkut.
    Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä teit!
    Kauniisti käytät astioita muuhunkin kun niiden alkuperäiseen tarkoitettuun käyttöön! Tuo kastikekulho on todella kaunis!

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihania löytöjä oot tehny<3 sulla on ollu oikein löytöjen päivä! :)

    VastaaPoista
  4. Oli todellinen ihanien löytöjen päivä.Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  5. Aivan ihastuttavat löydöt, varsinkin nuo 2 ja 3 hivelee silmääni :)
    Niin kauniita kuvia jälleen♥
    Ihanaa sunnuntaita !

    VastaaPoista
  6. Olipa sulla oikein löytöjen päivä! :)
    Mun kaveri sanoi että jokaisella naisella naisella pitää olla pikku musta kaapissa. Mullapa ei ole, joten käväsin pari viikkoa sitten niitä etsimässä. Mulla löytyi vain yksi ylimääräinen patti mekon alta, se oli se, joka roikku pikkareiden päältä yli ;) Arvaas kuka aloitti taas laihiksen :P

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3