VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Töppösiä ja sydämellisiä ihmisiä

Tiedättehän sen tunteen, kun kiertelet kirppareita ja löydät aarteita, joita joku läheinen etsii. Minusta se tuntuu niin hyvältä, kun löydät toiselle jotain mitä hän on etsinyt ja kovasti kaipaillut. Ja se ihana tunne vatsanpohjassa, kun ilmoitat tämän ilouutisen tekemistäsi löydöistä. Minullakin on tällaisia ihania ihmisiä lähellä, jotka ovat löytäneet tai jopa luopuneet omistaan, kun tietävät minun etsivän jotain vanhaa ja kulunutta.


Ihana Allidaalia metsästi minulle silloin kesällä romuromanttiset maalarin tikkaat (klikkaa niin pääset postaukseen), jollaisia olin kauan etsinyt sopivaan hintaan. Nyt minun toiveeni vauvan töppösistä oli laitettu korvan taakse ja ihanainen fb-kamuni Brita luopui omistaan minua ilahduttaakseen. Nämä suloiset pienen ihmisen kengät saapuivat viime viikolla ja paketissa oli vielä ihanista ihanin pieni pitsiliina, jonka päälle suloisuudet asettelin.

Äitini on myös lahjoittanut, löytänyt ja antanut yhden jos toisenkin aarteen elämäni varrella.

On ilo ja onni, että omistaa näin ihania ystäviä, kavereita ja läheisiä, jotka pyyteettömästi ja ilman ahneuden ajatustakaan tekevät puolestasi hyvää.

Se tuntuu sydämessä niin mahdottoman hyvälle <3

-Ansku

7 kommenttia:

 1. Nuo kuvat nähdessäni olen entistäkin iloisempi siitä, että raaskin luopua noista tossuista, eivät olisi voineet parempaa kotia saada <3. Ja kiva kun liinakin pääsi käyttöön :).

  VastaaPoista
 2. Totta puhut!! Kauniin asetelman teit näistä ihanuuksista :)

  VastaaPoista
 3. Ihania aarteita sulla - tossut ja ystävät! <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloiset nuo pienet popot <3 Ystävät <3 <3

  VastaaPoista
 5. No nyt taisi löytyä suloisuuden huippu<3 Onni on ihanat ihmiset♥

  VastaaPoista
 6. Pienet suloiset kengät ... todellinen aarre <3

  VastaaPoista
 7. Hei pitkästä aikaa Ansku <3 Olen käynyt lähes päivittäin sivullasi, mutta kommentointi tahtoo usein jäädä, kun puhelimella surffailee <3 Sinulla on taas kaikkea ihanaa, ne puutarhakalusteet muuten sopivat loistavasti teille :) Ja nuo tossut on supersuloiset, oliko jdl:n pikku madonna vieressä? MInulla itsellä on niitä ja ne on niin kauniita <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3