VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 24. syyskuuta 2013

Makkarin seinä

Kävin elokuun lopulla Cafe Latte Spirit kahvilassa Espoossa. Kerroinkin jo, että tein sieltä alenurkkauksesta monia edukkaita löytöjä, joista postasinkin jo aikaisemmin. Yksi löytö on ollut esittelemättä, nimittäin vanhasta tekstistä tehty juliste. Tämän lähtöhinta oli 59€ ja nyt maksoin siitä ainoastaan 5€. En heti löytänyt sille sopivaa paikkaa ja se onkin odottanut käärössä tähän päivään asti.

Makuuhuoneen seinällä oli hetken aikaa vanhasta ikkunasta oleva ruudullinen kehikko. Se ei sitten miellyttänytkään silmääni ja ruudukko sai lähteä. Tuo makuuhuoneen tv-seinä on betonia, joten siihen ei ihan hetken mielijohteesta koukkuja tai nauloja kiinnitetä. Juliste oli helppo laittaa teipillä kiinni.


Pidän muuten kovasti tuon seinustan ilmeestä, mutta kun sitä yrittää kuvata, niin tuo tekniikka häiritsee kuvia ihan jokainen kerta. Vaikka tv onkin valkoinen ja moneen telkkariin verrattuna ihan nätti, niin ei niistä kauniita sisustuselementtejä saa kyllä millään. Ruma musta ruutu :/

On muuten jännää, miten jotkut paikat näyttää täällä kotona paljaalla silmällä katsottuna hyvältä, mutta mikä kumma siinä on, kun yrität niitä kameralla ikuistaa. Joidenkin nurkkauksien kanssa tämä on kyllä ikuisuuskysymys.

Onko teillä tällaisia "ongelmanurkkauksia" :)

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin...leppoisaa iltaa,
Ansku

10 kommenttia:

 1. Onhan tuo julistekin on ihanan kaunis, mutta tuo mekko!!!! IHANA. Mistä se on?

  Ja kyyyllä, montakin ongelmanurkkaa löytyy täältä kodista.

  VastaaPoista
 2. Juliste on söpö ja makkarisikin, kaunilta näyttää muuallakin teillä. Oi, oi ai että ongelmanurkkia, kyllä löytyy montakin!

  VastaaPoista
 3. Huokaus! Taas niin ihania kuvia! :) koen monta kertaa tuon saman tunteen, että kuvaan ei saa välittymään sitä näkymää kuin se todellisuudessa on.

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis kokonaisuus, juliste on ihastuttava !
  Teidän tv, on suorastaan nätti meidän täysmustaan verrattuna :)
  Ja juu löytyy löytyy niitä ongelmanurkkia ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos...makkari on kyllä ihana ja muuttui ihanaksi, kun 1,5 v sitten tuo kaappi vanhus muutti sinne :)

  Mekko on kirppis löytö...se on ihanasti vanhan oloinen, mutta pesulaput kertoi sen olleen HM:n mallistoa...tosin sitä en tiedä kuinka vanha se on. Pesin sen ja annoin vähän kutistua...jätin sen tarkoituksella ryppyiseksi! Minustakin se on todella ihana löytö :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja tunnelmallinen makkari! Ja kyllä vain, samanlaisia murheenkryyninurkkauksia on täälläkin :o

  VastaaPoista
 7. Tuo kaappi on kyllä kaunis! Oletko itse maalannut sen vai löytyikö valmiiksi jo noin kauniina?
  Kiva idea myös tuo sisustuskirjojen teline. Tarvitsisin sisustuslehdille säilytystilan ja tuossahan se idea taisi tulla =) Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Voi että näyttää kauniilta! Tuo juliste on ihana, samoin tuo mekkokin, koko kokonaisuus on niin ihanan romanttinen <3

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia<3 Minustakin on välillä vaikea saada kuviin samaa tunnelmaa kuin se livenä on, mutta joskus tilanne kääntyy toisin päin ja ihmettelen, että onko kuva tosiaan meiltä (tässä tilanteessa joku ryjäkasa on onnistuttu sopivasti rajaamaan pois kuvasta...)
  Onko olemasa muitakin kuin ongelmanurkkauksia:D ?

  VastaaPoista
 10. Lohduttavaa kuulla, että ongelmanurkkauksia löytyy muiltakin :)

  Ja tuo kaappi on kyllä aarteeni ja se oli ostettaessa jo vaaleaksi maalattu. Muuta ei tarvinnut kuin pyyhkiä pölyt pois :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3