VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pancakes

Ihmeellinen sunnuntai...laiskoittaisi vain, mutta eihän sitä kokopäivää osaa olla puuhailematta. Aamusta laitettiin tinttarallan kanssa kumpparit jalkaan ja mentiin pihalla puuhastelemaan. Vähän jo haravoitiin, mutta taitaa olla tässä vaiheessa aika turhaa...koska vain murto-osa lehdistä on tippunut maahan. Loput omenat kerättiin ja osa kannettiin kompostiin.

Puuhailujen jälkeen maistui nakkisoppa ja päikkärit. Ja kummasti se päikkäreiltä herättyä alkoi tekemään jotain makeaa mieli. Lapset halusivat tehdä pannaritaikinan ja äiti vain seurasi vierestä, ettei innokkaat apulaiset kaada kulhoa lattialle. Annettiin taikinan turvota tovi ja piipahdettiin vielä pienellä pyörälenkillä, todellakin vain piipahdettiin, sillä tummat pilvet ja päälle noussut sade ajoi meidät sisälle pannarin paisto puuhiin.Nyt on isot ja pienet massut pullollaan. Kyllä se on meidän perheen takuuvarma herkku ja heleppokin kuin mikä.

Kohtaa alkaa tanssit, joten sitä ennen mennään lämmittelemään saunan lauteille. Sitten takka tulille ja ihailemaan tanssikokelaitten taidonnäytteitä.

Ja siitä sitten uutta arkea kohti!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Iloa alkavaan viikkoosi ystäväiseni <3

  Voi vitsit,nyt alkoi tehä mieli pannaria nam :)

  VastaaPoista
 2. Huoh miten on taas ihanat kuvat ja herkkuja :) täällä myös tehty tänään pannaria, jossa oli mangoa ja porkkanaa, loistava yhdistelmä, laitan reseptin blogiin heti kun kerkiän :). Oikein mukavaa alkavaa viimeistä syyskuun viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Pannari on kyllä niin helppo ja superhyvä herkku :)

  VastaaPoista
 4. Sanoisin että kuulostaa aivan täydelliseltä sunnuntaipäivältä :-)

  Kauniit on kuvatkin, kuten aina. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Oi oi, kun herkullisen näköistä pannaria ja aivan uskomattoman kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 6. Mukava sunnuntai teillä <3
  Herkulta näyttää ja herkutus iski nyt tännekin!

  VastaaPoista
 7. Pannari maistuu meidänkin perheelle! Nam :)
  Nää sun kuvat on niin kauniita, joka kerta <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille ihanaiset! Pannari näytti ja maistuikin taivaalliselta kermaisen jätskin kanssa. Viikonloppuna on vielä ihanaa kattaa kauniisti, kun on aikaa eri tavalla.

  Ja mikä parasta, että arjen kiireessä ruuat syödään vauhdikkaasti eikä aina ehditä edes pöytään yhtäaikaa...viikonloppuna siihen on aivan toisella tavalla aikaa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3