VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 3. syyskuuta 2013

Kauan odotetut maljat

On ollut mukavaa tehdä syksyn aikana ostoksia, kun rahat kaikkiin ostoksiin on saanut tehdä vanhojen tavaroiden myymisellä saaduilla varoilla. Olisihan sitä voinut laittaa kaikki rahat jemmaan ja pistää ostokset kokonaan jäihin, mutta kun ei vaan osaa vastustaa kirpputoreja, kauniita astioita ja edukkaita löytöjä.

Näitä maljoja ihastelin pitkin kevättä ja kesää muutamassa blogissa. En vaan näitä raaskinut tilata ja lopulta meinasi käydä köpelösti. Kun lopulta sain myytyä tavaraa vähän enemmän, ajattelin että nyt minä saan ne tilata. Mutta hupsis, eipä niitä enää löytynytkään nettikaupasta. Tartuin tomerana luuriin ja ajattelin soittaa liikkeelle...ja kuinka ollakkaan sieltä löytyi varaston perukoilta vielä muutama malja, kahdet erikokoiset itselle ja 1 vielä kaverillekin. Sitten en kyllä empinyt enää hetkeäkään.


Maljojen kotimatkakin oli oma tarinansa, kun nämä pitkään toivotut ja harkiten ostetut maljat seikkailivat pitkän kaavan mukaan nostattean jo tuskanhikeä pintaan. Loppu hyvin, kun maljat pienehkön metsästyksen jälkeen viimein tänään kotiutuivat.

Kukkakauppaan en ehtinyt, joten väkersin pienempään maljaan itse pienen kimpun viime viikolla ostetuista kukkasista. Vielä saa hyödynnettyä kukkapenkin antia, mutta kohta ei saa vihreetä kimppuihin enää omasta pihasta.

Iso malja täytettiin vitamiineilla ja sinne mahtuikin hetelmiä ihan iso satsi.

On näitä odotettuja ja viimein ne tulivat kotiin <3

-Ansku

11 kommenttia:

 1. Kyllä nämä vaan ovat niin ihanat! <3

  Ja iso kiitos vielä kun hommasit mullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ovatkin kauniin malliset. Ei ihme, että hurahdit:)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat maljat! ♥ Ja kaunis kukka-asetelma! :)

  VastaaPoista
 4. oi miten ihania ja kauniita kuvia<3

  VastaaPoista
 5. Nuo on kauniita ja tuollaisille riittää aina käyttöä :-) Olen lauantaina ajatellut piipahtaa antiikkimarkkinoilla ja toivottavasti sieltä löytyisi edullinen turiini :-)

  VastaaPoista
 6. No täytyy kyllä sanoa että ihanat ovat :)

  VastaaPoista
 7. Hei Ansku! Mulla on kanssa kirpparilla tällä hetkellä paljon tavaraa..juuri tuo malja on minulla myynnissä omassa pöyässäni..iso korvallinen siis, jos tarvetta vielä löytyy..ihan ehjä ja on vain koristeena ollut..ei käytössä.. Meinasin ensin laittaa blogikirppiksen, mutta ajattelin pääseväni helpommalla, jos vien läheiselle kirpssikselle tavarat :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne tosiaan ovat hurmanneet minutkin, aivan ihanat!

  Puiston Kulman Neitonen...nämä 2 riittää kyllä minulle, kiitos vain :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3