VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 7. syyskuuta 2013

Poppareita ja PomPomeja

Me ollaan tinttarallan kanssa vietetty tyttöjen viikonloppua. Pojat ovat Turussa salibandyturnauksessa koko viikonlopun. Eilinen ilta vain nautittiin ja huilattiin raskaan viikon päätteeksi sohvan pohjalla, herkkuja unohtamatta.

Aamulla suuntasimme Jumboon, josta kävimme hakemassa tarvikkeita ensi viikon odotettuihin 5 v juhliin. Olin päättänyt kokeilla pompomien tekoa ja näiden silkkipaperien värein ajattelimme kattaa pöydän ensi viikonloppuna. Esmeralda's blogissa on aivan mielettömän helppo ohje näiden tekoon ja tämän ohjeistuksen avulla jopa minäkin onnistuin.


Kauppareissun ja askartelun lomassa ehdimme nauttimaan myös upean aurinkoisesta päivästä pihalla. Kerättiin omppuja, leikattiin nurmikko ja hoidettiin vielä elossa olevia kesäkukkasia.

Saunan jälkeen taidamme jatkaa herkuttelulinjalla popparien kera ja äiti antaa itselleen luvan nauttia yhden Happy Joenkin.

Neiti totesikin eilen, kun pojat lähti, että: "Nyt herkutellaan koko viikonloppu ja jos naapurit tarjoaa meille terveellistä ruokaa, niin sanotaan vaan, että: Eiiii kiitos" :D

On todettava, että neidin toive on aika hyvin toteutunut ;)

Naatitaan,
Ansku3 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3