VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pannaripäivä

Voi tavaton miten sateiseen sunnuntaiaamuun saimmekaan herätä. Esteri antoi parastaan koko aamupäivän. Lähdin sadetta pakoon pikaiselle kirpparikierrokselle ystävän avuksi ja teinkin sieltä pitkään etsimäni löydön, vanhan pyykkikorin. Pärekori saikin tänään maalia ylleen ja odottelee nyt kuivumista. Mihin kori päätyy, siitä kuulette varmasti ihan pian.

Muuten päivää on vietetty kotona leppoisasti. Perus kotiruuan ja jälkkäripannarin merkeissä. Kovasti olisi mieli tehnyt myös omppupiirakkaa, mutta kun se ei muille perheenjäsenille oikein maistu. Pannari puolestaan upposi parempiin suihin ja tuntui maistuvan myös molempien lasten kavereille. Ei tarvinnut lapsia monta kertaa houkutella pöydän ääreen, kun pannarin tuoksu tulvahti uunista ulos. Ja kyllähän tuo omassa suussakin maistui taivaallisen hyvältä.

Pöytää kattaessa oli ilo huomata, miten uudet Falbyn astiat sopivat hienosti samaan pöytään GreenGaten astioiden kanssa, eikä siellä riitaa aiheuttanut IbLaursenit, Ikeat eikä mummoni perintöhopeatkaan.

Iltaa kohti ilma kirkastui ja aurinkokin pilkahti. Minulla on vieläkin se uhkaamani pyörälenkki tekemättä, joten pannaria sulattelemaan sitä pitää vielä polkaista illan kähmässä.

Ja aamulla uutta viikkoa kohti,
Ansku

5 kommenttia:

 1. Täällä kävi justiin toisin päin...koko päivä aurinkoinen ja lämmin.Mutta illaksi alkoi sade.Harmillisesti juuri kun tää perhe oli lähössä pyörälenkille ennen saunomista :(.

  Jälleen niin kattaus sielä rouvalla :).

  Mukavaa sunnuntai-iltaa ja iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kattaus!
  Meillä on vettä tullut taivaan täydeltä, mutta nyt taivas jo hieman rakoilee:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kattaus <3 mielettömän kauniit astiat!!!!! kelpais mullekin =) pannari näyttää niin hyvältä <3 itse tein kans viikolla ja jos oli kauniin värinen niin oli raaka ja jos kypsä niin pinta oli tumma :/

  VastaaPoista
 4. Oi oi, pannaria pitääkin tehdä seuraavaksi. Itsellä myös tuota Ikean ihkua vaaleanpunaista lautassarjaa, ihanan kukkaroystävällistä;)

  VastaaPoista
 5. Ompa mahtava kattaus! Täytyypä tutustua Mian putiikkiin tarkemmin! ;) Arvaa tekiskö nyt mieli pannaria...

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3