VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tuunattua ja leivottua

Loma on jatkunut rauhallisesti kotona, lomalenssu meinaa viedä veronsa. Jaksoin kuitenkin, tosin päikkäreiden jälkeen, kaivella kulhot ja jauhot esiin ja tehdä iltapalaksi sämpylöitä. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi sämpylöitä leiponut.






Taikinan kohoamista odotellessa uskaltauduin kameran kanssa pojan huoneeseen. Aikaisemman postauksen meidän James Bondista voit lukea täältä, <- klik. Huone kaipasi uutta tv-tasoa/lipastoa. Huuto.netistä löytyi 10€ hintaan tämä uusi palvelija. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin hinnaksi tuli 25€, sillä myyjä tarjosi kotiinkuljetusta 15€ hinnalla. Koska itse lipasto oli mielestäni lähes ilmainen ja kun myyjä oli valmis kuljettamaan lipaston jo ostopäivänä ja ajoi 40 km suuntaansa, en miettinyt hetkeäkään. Minä vain odotin rahat toisessa ja maalisuti toisessa kädessä lipaston kotiinkuljettamista, rahat myyjälle ja eikun pensseli heilumaan. Vaivatonta sanoisinko, joskua helppoudesta on kyllä valmis maksamaan!

Lipasto on mielestäni kaunis, mutta nuo laitteet sen päällä ei. Miksi ei ole keksitty kauniita taulumaisia telkkareita, jotka uppoasi sisustukseen kuin vanha ikkunan poka :). No kaikkea ei voi saada. Mutta ilolla kannoin rikkonaisen ikean palvelijan ulos ja tämän siromman version tilalle. Ja mikä parasta, tässä on vielä pyörät alla, jotka helpottavat liikuttamista valtavasti.



Nyt talossa tuoksuu tuore sämpylä, ihana tuoksu! Lämpimäiset ovat juuri tulleet uunista ja odottavat iltapalalle tulijoita.




Tuore sämpylä ja kylmä maito <3

Makoisaa iltaa!

-Ansku



9 kommenttia:

  1. Aivan ihanan tason löysit :)

    Sämpylöitäkin alkoi tekemään mieli ehkä mekin niitä taas leivotaan lähiaikoina!

    VastaaPoista
  2. Ihana lipasto!

    Oikein ihanaa lomaa sulle, toivottavasti et tuu kipeä(mmä)ksi! Minäkin niiiiiin olisin jo loman tarpeessa, tosi rankka viikko edessä. Mutta vielä 5 viikkoa pitäisi jaksaa....

    VastaaPoista
  3. Upea löytö! Kyllä tuo valkoinen maali vaan saa ihmeitä aikaan :)

    VastaaPoista
  4. Oi, mikä kaunotar siitä kehkeytyi!!

    Aivan ihastuttava.

    Mun on pakko lähtee jääkaapille, vaikkei siellä mitään sämpylöitä olekaan ;D Alkoi tehdä jotain syötävää mieli...

    VastaaPoista
  5. Nam, melkein tuoksuu tänne asti sämpylät:)
    Kylläpä teit hyvät kaupat, tuosta tuli tosi ihana:)

    VastaaPoista
  6. Kaunis lipasto!
    Ja herkulliset leipomiskuvat :)

    VastaaPoista
  7. No onpa hieno löytö!
    Eläköön valkoinen maali :) ja lopputulos on kuin uusi taso!

    Ihanaista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Hei, ihan sattumalta eksyin ihanaan blogiisi; kauniita kuvia ja ihania tavaroita! Saanko kysyä mistä olet hankkinut tuon leivontakulhon kahvalla ja kaatonokalla? Olen yrittänyt etsiskellä itselleni juuri tuollaista.. :)

    VastaaPoista
  9. Nokallinen kulho on Ib Laursenin, niitä myy aika monetkin sisustusliikkeet. Country White Helsinkin Tuomarinkylässä, Moison Helsingin Oulunkylässä ja monet verkkokaupat myös. Monissa kukkakauppissa niitä olen myös nähnyt, esim. Kukkatalo Kosmos Vantaalla. Toivottavasti löydät omasi, ne on käteviä, mutta myös erittäin kauniita <3

    Ja kiitos kaikki! Lipasto oli oikein onnistunut löytö ja sämpylät suussa sulavia :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3