VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 18. helmikuuta 2013

Vaaleaa ja vihreää

Kaipaan kevättä ja koska sitä ei ulkona vielä juurikaan voi kokea, tuon kevättä sisälle. Kaipaus keväisen vihreään on valtaisa. On jo lähes vaarallista laskea minua kukkakauppaan, Plantagen tuntuu tienaavan meikäläisen vierailuilla ihan mukavasti :/.

Valkoisen ja vihreän yhdistelmä on vain niin tavattoman raikas. Ja näin lomaillessa ehtii päivisinkin nauttia valoisasta kodista ja kauniista kukkasista. Emme ole tehneet suurempia lomasuunnitelmia ja flunssa meinaa niitä vähäisiäkin häiritä. Kotoilu on kuitenkin meidän kaikkien mieleen. Nukumme pitkään, otamme päikkärit, herkuttelemme ja puuhaillaan kotosalla. Itse olen nauttinut kirppareita kierrellen ja kukkasia laitellen. Kerrankin on aikaa kiertää kaikki lähialueen kirpparit arkisin, kun niissä on rauhallista liikkua.


Niin ja kuuluuhaan lomaan myös lautapelit. Harvoin niitä ehtii arkena pelata, mikä on kyllä sääli. Onneksi nyt on aikaa!

Nyt kuuluu kutsu pelipöydän äärestä, soon moro!

-Ansku


8 kommenttia:

 1. Just mietin eilen että mitenköhän paljon olen tänä vuonna jo laittanut rahaa kukkiin=) Kun aina pitää tulppaaneja olla. Ja sit on noita helmililjoja. Ja ruukkuruusu. Ja pari tulilatvaa aina. Kunhan narsissiaika koittaa niin luultavasti taas hurjiinnuun, viime vuonna ostin niitä kymmeniä.

  Mutta kai sitä vois pahempaankin rahansa työntää=)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kauniita kukkia ja vihreyttä! Täälläkin yksi kukkahirmu haalii vähintään joka viikonloppu kukkaa kotiin, ja narsisseja pitäis jo pian löytää :)
  Ihanaa leppoisaa loman jatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Ompas kauniin näköistä! Kyllä kukkia pitää olla!;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas:) Kyllä vhreä sopii valkoiseen hyvin ja viherkasvit tuo toivetta keväästä:)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo valkoisen ja vihreän yhdistelmä. Viherkasvit ovat kauniita, olisi ihana saada kasvatettua syötäviä kasveja...:)
  Meillä lomalla on myös kotoilu viikon teemana<3

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita asetelmia olet taas kuvannut! Tosiaan näin kevättalvesta alkaa kaivata vihreää ja uusia kasveja tulee ostettua kotiin ihan toisella tavalla kuin muina vuodenaikoina. Ja onhan se vähän niinkin, että uusia tarvitaankin, kun on entiset talven pimeinä kuukausina saatu hengiltä...

  VastaaPoista
 7. Ihanaa vihreetä! Samaa kanssa kaipailen ja suunnitelmissa olisi myös kukkamullan ostoa...ja joku uusi viherkasvi saisi myös tänne tulla. Ihan pelkkä tulevien viikkojen ohran laitto alulle piristää mieltä...ihan kun pääsiäistää vrt. sanaan "jouluttaa":DD

  VastaaPoista
 8. Ihania kevään viherryksiä <3

  Mulla on kans pakko olla vähintäänkin tuoreet tulppaanit maljakossa, muuten tätä talvea ei jaksa tarpoa enää pätkääkään ;)

  Ihanaa lomailun jatkoa! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3