VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

My name is Bond, James Bond

Esikoinen alkoi vuoden alussa ehdotella, että huoneeseen pitäisi saada uusi matto. Äidin syksyllä sinne vaihtama pyöreä karvalankamatto ei miellyttänyt poikaa enää yhtään. Lähdettiin siitä, että nyt voi herra itse valita maton, toki äidin antamin pienin reunaehdoin. Äiti halusi ennen kaikkea vaikuttaa väriin, materiaaliin ja hintaan. Äitin ehdotukset tosin tyrmättiin lähes poikkeuksetta, kunnes silmiin osui Bond, James Bond. Tämä sai pojan silmät heti säteilemään ja matto löytyi vielä Kodin ykkösen tammialesta. Aluksi ajattelin, että se olisi liian levoton, mutta onhan se aika magee varhaisteinin huoneeseen.

Kun matto aseteltiin lattialle, ei vanhat siniruudulliset verhot ja sängynpeitto sopinut enää laisinkaan. Jotexilta tuli kuin tilauksesta kaikista -30% tarjouskirje ja saatiin edullisesti uudet verhot ja viltti pojalle. Ikeasta aikoinaan ostettu matto, joka on ollutkin vain päiväpeittona, vaihdettiin ruudullisen peiton tilalle. Elokuva teema yhdistyy nyt matossa ja tähtiverhoissa.


Poika tykkää ja niin tykkää äitikin. Lomalla meinataan vielä vähän suunnitella järjestyksen vaihtoa, kun saadaan vanha koivun värinen kirjahylly huoneen nurkasta pois. Ja jos törmäisi vielä kirpparilla johonkin vanhaan tv-tasoon tai lipastoon, josta saisi tuunaamalla uuden tason telkkarille ja pleikalle.

Ja on kyllä äidin iloksi todettava, että tämä huone on oikeasti lähes aina näin siistissä kunnossa. Poika on tarkka tavaroistaan ja pitää ne järjestyksessä. Imuri saisi huoneessa vierailla useammin, mutta onneksi sekään ei ole täysin vieras kaveri. 11 vuotiaaksi on kyllä esimerkillisen huolellinen. 

Tämän on pakko olla peräisin äidin geeneistä ;)

-Ansku

P.S. Tämä samainen Bond oli muuten koulun jälkeen siivonnut vessan, kun äiti asiasta aamulla vähän vihjaisi. Minun aarre <39 kommenttia:

 1. Aarre tosiaan!! Ihana poika ja komea on huone!

  Verhot ja matto ovat kyllä oivat ostokset, niin sopivat hyvin huoneeseen.

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää!!! :)
  Olen kuullut,että monesti pojat ovat (jopa) siistempiä kuin tytöt..en sitte tiedä pitääkö paikkansa, kun ei itellä ole poikia;)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä aarre ja sisustusmaku pojassa löytyykään:) Eihän kaikki tykkää sekasotkusta omassa huoneessaan ja oma maku kehittyy varhain, mun poika (kohta 17 v.) sanoi ihan selvästi että kun hän muuttaa, kämpästä löytyy sänky, iso tv ja mikro, muuta hän ei kaipaa, ei ainakaan mun tyyliä;)) jo on selkeästi mainittu!

  VastaaPoista
 4. Waude, mikä nuoren Bondin huone!!! Tosi hienot matot, ja just niihin sopivat verhot <3

  Ihana poika kyllä, kun noin pitää huolta siisteydestä :) Meidän isompi neiti pitää kyllä oman huoneensa järjestyksessä, muttei kyllä vielä intoile muun kodin siisteyden suhteen, vaikka olen yrittäny vihjailla, että tiskit vois koulun jälkeen koneeseen laittaa ;)

  Ps: Olipas suloinen vaaka löytyny keittiöön <3

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, upea ja avulias nuorukainen!
  Huone on tosi kiva ja tuo matto kyllä makee!

  VastaaPoista
 6. Upea matto ja koko huone!
  Ihana ja avulias poika sinulla!

  VastaaPoista
 7. On komea matto ja koko huone loistava,sopii nuorelle miehelle.Varmasti viihtyy. Tepa Seinäjoki

  VastaaPoista
 8. Tosi kivan näköistä.
  Meidänkin nuoren miehen huone kaipaisi pikaiseti päivitystä, mustavalkoinen taitaa olla just se juttu.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3