VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 16. helmikuuta 2013

Terriini

Loman ensimmäinen päivä alkoi maalauspuuhilla. Kerroin joku aika sitten, että etsin pojan huoneeseen uutta tv-tasoa/lipastoa. Viikolla onnistuin sellaisen huuto.netistä löytämään pilkkahintaan ja eilen se kotiutui. Tänään lipasto sai maalikäsittelyn ja muutti pojan huoneeseen. Nyt on pojilla niin kovat pelit menossa, että äiti ajettiin kameran kanssa ulos pikavauhtia. Siitä kuvia siis toisella kertaa :)

Maalailun lomassa tein myös piipahduksen kirpparille, ainoana haaveena valkoinen soppaterriini. Kovasti valkoiset pelkistetyt astiat miellyttää ja ne on kiva nostaa myös näkyville. Kierrätyskeskus tuotti pettymyksen, mutta Tikkurilan SPR:n Kontti myymälä pelasti päiväni jälleen. Ei tämä varmasti mikään arvo kulho ole, mutta minusta se on kaunis, yksinkertaisuudessaan. Täysin ehjä ja vielä kannella varustettuna. Suloisen valkoiset helmililjat oli heti siirrettävä terriiniin. Samasta paikasta löytyi myös 6 kpl terriinimaisia soppalautasia/pikku kulhoja. Aivan kuin ne olisivat tehty toisilleen.Ensimmäinen lomapäivä oli siis täynnä mieluisia puuhia, ainoastaan päälle iskevä flunssa meinaa pilata tunnelmaa. En anna sille valtaa, vaan aion nauttia täysillä jokaisesta päivästä.

Leppoisaa lauantai iltaa!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Kiva löytö :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Valkoiset helmililjat valkoisessa terriinissä; yksinkertaista ja niin kaunista :-) Itse olen yrittänyt metsästää valkoisia helmililjoja, mutta en ole sitten millään löytänyt muita kun niitä perinteisiä sinertäviä.

  Hyvää viikonlopun jatkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 3. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Helmililjat ovat niin kauniita astiassaan!

  VastaaPoista
 4. Itsekkin haaveilen valkoisesta terriinistä-se kun vielä puuttuu;) Pitäisi myös viherkasveja katsella sillä silmällä kotiini...
  Ihanaa lomaa!! Itse flunssassa toista viikkoa...

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa!! Täytyypä poiketa Kontissa, olen unohtanut sen olemassaolon ainaisessa kiireessä.

  VastaaPoista
 6. ONNEA!! Nyt sait oman terriinisi! <3 Se on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ja nuo helmililjat ovat ihan piste iin päälle:) Mukavaa sunnuntain jatkoa ystäväni!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, löysit omasi!! katselin tässä juuri joku päivä Facebookin kirpparilla tuollaisia pikkuterriineitä. Ovat ihan mahdottoman suloisia. Harmi oli suuri, kun totesin että asustelevat liian kaukana ja postilla niitä olisi ollut kallista laittaa tulemaan. Mutta eiköhän moiset vielä joskus eteeni uudelleen tule. Niin kaunista teillä <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille! Terriini oli kyllä todellinen löytö ja pidän siitä valtavasti. Helmililjat on kuin tehty siihen!

  Ja on se niin ihana, että kyllä sille mielellään kaverin ostaisin...toista aarretta odotellessa! Kalliita vaan tahtovat olla monessa paikassa, tämä löytö maksoi nimittäin vain 10€ :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3