VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 15. helmikuuta 2013

Odotettuja vieraita

Niinhän siinä kävi, että viikon päätteeksi odotti ansaittu palkinto. Loma alkoi ja vielä mitä parhaimmalla tavalla. Saimme prinsessan kanssa kauan odotettuja vieraita Saksasta, nimittäin Little Dreams and Cloudlets'n(monille myös Vaniljaisesta tutun) Liisan ja ihanan Peipposen. Tapasimme tosiaan ensimmäistä kertaa, mutta aivan kuin olisimme tunteneet aina. Valloittavan ihana äiti ja tytär. Äidit jakoivat ihanat sisustuskokemukset ja pienet neidotkin löysivät alkujännityksen jälkeen nopeasti yhteisen sävelen.

Näille vieraille oli ilo kattaa kauniisti ja laittaa herkkuja pöytään. Harmi, kun en itse ehtinyt leipomaan, mutta hyvin pärjättiin kaupan valmiilla herkuillakin. Tällä viikolla minua on onnistanut kukkien kanssa oikein kunnolla. Omien ostoksieni lisäksi isäntä sai töistä kukkia, työkaverit muistivat minua lomakimpulla ja Liisakin tuli ihana kannu täynnä valkeita tulppaaneja. Ja tuli todistetuksi, että kyllä sieltä blogista on minua opittu tuntemaankin. Sain kauniin rasiallisen täynnä lempikarkkejani!

Kiitokset ihanasta iltapäivästä Liisa ja Peipponen!

-Ansku
6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana päivä teillä on varmasti ollut <3 Blogitapaamista odotellessa :) Kauniit kuvat ja nam mitä herkkuja. Ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut kyllä ihana tapaaminen! Tosi huippua, kun saitte järjestettyä tuollaisen hetken <3 Aivan ihanat kattaukset ja herkut! Liisa on osannut tuoda just sun näköiset tuliaisetkin :)

  Nyt kelpaa lomaa jatkaa!

  Ps: Tulispa jo huhtikuu ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tunnelmat ja kattaukset, hyvää lomaa, täällä myös lomaillaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kerroit meidän superkivasta iltapäivästä!
  Oli kyllä ihan huippua, että vihdoin saatiin tapaaminen järjestymään :)
  Ja täytyy kyllä tuumata itsekin, että kylläpäs sopiikin tuo kannu teille hyvin hihi ;)
  Kiitos vielä tätäkin kautta viimeisestä, otetaan kesällä uusiksi treffit, kun tytötkin tuli niin hyvin juttuun!
  Halauksia ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Niin ja se vielä piti täälläkin sanoa, että teillä on aivan mielettömän kaunis koti, livenä vielä tuhat kertaa ihanampi kuin kuvissa, yhtään kuviasi vähättelemättä :)

  VastaaPoista
 6. Tapaaminen oli kyllä super kiva juttu! Oli jännää jutella Liisankin kodista ihan kuin olisin käynyt heillä :)! Blogista pääsee tutustumaan, mutta onhan se aivan meletöntä tavata sielunsisaria livenä <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3