VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kukkia keittiöön

Keväisten auringon säteiden myötä, on kahvikin alkanut maistumaan entistä paremmalta, kun sen nauttii kukkasilla varustetusta kupista. Päätinkin nostaa isosta astiakaapista kahvinkeittimen viereen Greengaten lempikuppejani, jotta ovat käden ulottuvilla joka aamu. Tähän voi sitten vaihdella värimielialan mukaan sopivia astioita. Vuosi sitten ostamani puulaatikko olikin viime vuonna keittiössä ja palasi sinne jälleen, kun viikonloppuna kupposet ja kannut vaihtelivat paikkojaan.
Keittiössäni ei ole aikaisemmin juurikaan ollut viherkasveja,  mutta kummasti ne piristävät keittiönkin ilmettä. Tuore basilika olisi niin kaunis ja ihanan tuoksuinen keittiössä, mutta niiden kanssa en onnistu kahta päivää pidemmälle selviämään. Mokomat yrtit :)

Kuvausvalaistus ei näin illalla ollut paras mahdollinen. Keittiön loisteputkivalaisimet ovat kyllä ihan yhtä kamalia luonnossa kuin kuvissa, ei niistä saanut edes apua valokuvaukseen. Jos itse olisin keittiön aikoinaan suunnitellut, olisi jääneet asentamatta. Luojan kiitos niitä ei ole pakko käyttää ja ovat asennettu suht hyvin silmiltä piiloon.

Työviikko on jo puolessa ja loppuviikko ollaankin sitten opin ääressä. Aiheena luovuus ja innovatiivisuus, mitähän sitä viikonloppuna saakaan aikaiseksi ;)

-Ansku3 kommenttia:

 1. Ihania keittiökuvia :)
  Mukavaa illanjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunista, niin kaunista <3 Minäkin laitoin lempikuppejani esille, jotta niitä tulee käytettyä:) Ja viherkasvit tosiaan piristävät keittiötäkin kummasti:) Mukavaa viikonjatkoa ystäväni <3

  VastaaPoista
 3. Näppärä laatikko lempikupeillasi, kiva idea :) Muutenkin niin ihana tunnelma sun keittiössäsi!

  Tunnelmallista torstaita Minnukalta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3