VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 1. helmikuuta 2013

Tulppaanit

Kevättalvella en saa kyllikseni tulppaaneista. Kimppu tulppaaneja on uskomattoman ihana arjen piristäjä. Halpa, kaunis ja ihastuttava. Tulppanit ovat kauneimmillaan juuri ostettuna, aivan nupussa. Kauniita ne ovat myös muutaman päivän päästä, kun ovat saaneet muhkeutta kukintoon. Kun vielä leikkaa uutta imupintaa ja lyhentää venähtyttä vartta, niin iloa riittää moneksi päiväksi, jopa viikoksi!

Viikolla ostettu kimppu on auennut kauniisti ja isosta kannusta sai jo ripotella kukkasia usempaankin maljakkoon. Jopa yksittäinen tulppaani lasipullossa on uskomattoman kaunis.





Viikonloppu aloitetaan rentoutumalla, aamulla nukutaan pitkään ja huomenna siivotaan koti puti puhtaaksi.

Sunnuntaina taidan upottaa sormeni taikinaan ja tehdä korvapuusteja, taidanpa samalla pyöräyttää muutamat laskiaispullat.

Nyt uppoudun vielä tuoreiden sisustuslehtien pariin. Ei voi kuin ihastella  Iida Emilian kaunista kotia Unelmien Talo & Koti lehdestä, ihana Pieni Pilvenhattara.

Iloitaan viikonlopusta kuten meidän neiti: 

"Ihanaa, kun koko perhe on olohuoneessa"

Muuta ei tarvita <3

-Ansku


7 kommenttia:

  1. Tulppaanit ovat kauniita, halpiskaupassa näin helmililjoja ja hortensioita, liljat olivat vain yli venähtäneitä joten ei tullut kauppoja. Hortensiat jätin tällä kertaa kauppaan, myöhemmin sitten;)
    Tyttäresi on aivan oikeassa...mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
  2. Ihanan kaunis koti sinulla :) Tervetuloa kurkistamaan myös ihan uutta blogiani :)

    VastaaPoista
  3. Niin kauniita nuo tulppaanisi kannuissa ja maljoissa... Mä en kans saa niistä nyt kevättalvella tarpeekseni, joka kauppareissulla tarttuu kimppu tai kaks matkaan, jos vaan oikean värisiä ja nättejä on tarjolla :)

    Voih! Pitääpä laittaa heti äipälle tilausta lehdestä, pakko saada omaksi Pilvenhattara-painos! Kiitos vinkistä ;) Tai kyllähän IidaEmilia varmaan itsekin asiasta vinkkaa tai on jo vinkannutkin, en vain ole vielä ehtinyt sinne asti blogilistallani ;)

    Voi ihanaa tytsyä, siitä sen huomaa, miten pienestä on ONNI kiinni <3

    Kivaa viikonloppua teille ja herkkua sunnuntaita leipomusten parissa! Meillä neiti pyysi lettuja taas parikin kertaa tällä viikolla, huomenna on miehelläkin vapaapäivä, joten päätettiin tehdä lettuaamiainen :) Sen kruunaa mun äipän tekemä omppusose, joka löytyi pakasteesta, otin heti sulamaan!

    VastaaPoista
  4. Kauniit tulppaanit mun lemppariväreissä!
    Hyvälle kuulostaa viikonloppusuunnitelmasi...siitä tulee varmasti herkullinen ;)

    VastaaPoista
  5. Täälläkin eilen piti vielä lähteä vartavasten tulppaaneja hakemaan, kun edelliset nuupahtivat. Niihin ei vaan kyllästy!!!! Oikein ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja tunnelmia!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Olipa ihanasti sanottu tuo loppulausahdus <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3