VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 23. tammikuuta 2016

Lauantaiterkut

Tervehdys pitkästä aikaa. Viikko vierähti blogin päivittämisestä ihan hujauksessa. Arkena ei tunnu jäävän ylimääräistä aikaa ja pimeät illat ei kyllä innosta tarttumaan kameraan. Tosin menihän tuo tänäänkin lähelle auringon laskua, että ehti kuvailemaan. Pakkasten laskiessa katosi aurinko pilvien taakse ja upea valoisuus puuttui, mutta voi miten kivaa on kun napakat kelit hellitti.

Eilen hain plantagenista tuoreita tulppaaneja ja löysin samalla suloiset pienet valkoiset helmililjat. Miten nuo sipulikukat voikaan olla niin suloisia. Viime viikolla ostetusta sinisestä helmililjasta leikkasin pitkäksi venähtäneet kukinnot lasipulloon. Niistäkin riittää iloa vielä pitkään.












Nyt pitää lähteä pienelle happihyppelylle, vaikka flunssa meinaakin olla kiusana. Keho ja mieli kaipaa kaikesta huolimatta raitista ilmaa ja leuto ilmaa houkuttaa pihalle.

Sen jälkeen onkin saunan lämpöisten löylyjen vuoro.

Ihanaa viikonloppua,

Ansku



5 kommenttia:

  1. Leppoisaa lauantaita upeaan Villahoviin ❤️
    Uusi mattokin on kotiutunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kamu ❤️ Virkattu matto kotiutui savon reissulta ❤️

      Poista
  2. Teillä on kyllä niin kaunista! <3
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti flunssa ei ole päässyt kovasti jylläämään! Vaikka mikäs se tuolla villahovissa on niistellessä, kun ympärillä pelkkää kauneutta <3 Ihana tuo uusi matto, ja kyllä vaan jotenkin tuo vaaleus passaa niin ihanasti hoviin <3 Ja ah, nuo helmililjat on ihan superkauniita!

    Leppoisaa sunnuntaita ja tsemppiä uuteen viikkoon!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3