VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen päivä

Meillä vietettiin rauhallinen uuden vuoden aatto kotona. Vähän herkkuja, rakettien pauketta ja saunan lämpöiset löylyt. Teki tiukkaa, että jaksettiin valvoa puolille öin. Mutta olihan se sinniteltävä ja odotettava vuoden vaihtuminen. Sittenhän se melkoinen pauke ulkona alkoikin ja sitä ilotulitusta katseltiin sisältä ikkunan takaa.

Aamulla nukuttiin koko perhe pitkään ja sitten alkoi joulun pois kerääminen. Kaikki koristeet ja tekstiilit on kerätty pois, ainoastaan kuusi saa loistaa olohuoneen nurkassa loppiaiseen saakka. Kylläpä koti näyttääkin oudolta runsaan joulukoristuksen jälkeen. Ehkä se on kuitenkin kiva aloittaa uusi alkanut vuosi puhtaalta pöydältä ja selkeissä tunnelmissa.

Keittiötä pääsi koristamaan vanhemmiltani saatu suloinen joululahja, pieni suloinen mökki kananmunille. Sinne mahtuukin kivasti koko kennollinen munia. Heti saatiin jotain ihanaa uutta köökin iloksi.


Muutaman kuvan ehdin napata keittiöstä ennen pimeän tuloa, tosin tänään on kyllä ollut todella harmaa ja pimeä päivä. Pian onneksi päivä pitenee vauhdilla ja kevät auringon säteet valaisevat kodin.

Pian on varmaan aika muistella ainakin kuvien muodossa, miltä VillaHovi näytti viime vuonna. Vanhojen kuvien katselu ja kollaasian kokoaminen on itse asiassa aika palkitsevaa puuhaa. Kuvien määrästä ei ainakaan ole pulaa, valinnan vaikeus taitaa olla se suurin haaste.

Onnea ja iloa alkavaan vuoteen,

Ansku

7 kommenttia:

 1. Ihanan harmoonista. Hyvää Alkanutta vuotta teille sinne VillaHoviin.

  VastaaPoista
 2. Täällä on yhtä kaunista kuten aina, kaikkea hyvää tähän uuteen vuoteen.

  VastaaPoista
 3. Leppoisan kuuloinen uuden vuoden vastaan ottaminen ollut teillä. Onnea uudelle vuodelle♡

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana koti ja kauniita kuvia. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3