VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Koululaisen huone

Meidän kuopus aloitti syksyllä koulun ja sen myötä toiveita huoneen muutoksesta on tullut hurjasti. Vanha pulpetti ei ollut enää laisinkaan koululaisen mieleen ja sänkykin oli jäänyt liian lyhyeksi kasvavalle neidolle. Pitkin hampain äiti möi pulpetin eteenpäin ja hommasi tilalle oikean pöydän koululaisen tarpeisiin. Sänkyä ei onneksi vielä tarvinnut vaihtaa, kun tämän kaunis rautasänky on jatkettava. Kunnon iso ja muhkea patja sekä tietysti jo isot petivaatteet riittivät tällä erää.

Jotta nämä muutokset pystyi toteuttamaan, vaati huone järjestyksen vaihtamista. Iso lipasto ja sänky vaihtoivat paikkoja, jotta muutos oli mahdollinen. Koulupöytä jäi pulpetin paikalle. Pulpetti oli kyllä melkoinen tilasyöppö ja sen myötä huoneeseen tuli kivasti tilaa. Paljon karsittiin lelua ja tavaroita, mutta vielä täällä huoneessa on kuitenkin hento vaaleanpunainen tunnelma eikä pehmolelu joukosta voinut vielä koululainenkaan luopua.Kovasti on alkanut huoneeseen tulemaan myös neidon kosmetiikkaa ja kauneustarvikkeita. Lipaston päällä olevaan kaappiin on kätketty tärkeät korut, huulirasvat ja tuoksut. Äidin on vain välillä vaikea käsittää, että pienestä prinsessasta kasvaa pian varhaisteini. Synttärilahjaksi saatu upea nahkatakkikin kertoo, ettei kaikki olekkaan enää hempeän vaaleanpunaista ja hattaraista.

Koululaisesta on kasvamassa kovaa vauhtia melkoinen tyylilyyli :)

Tämmöistä puuhaa on ollut meidän viikonloppu täynnä.

-Ansku

6 kommenttia:

 1. Kaunis, tyttömäinen huone. Laitan kohta postauksen, jossa näkyy lukiolaistytön juuri rempattu huone. Käyhän kurkkimassa nti. Kohta 17v.n tyyliä. Kyllä vuodet menee niin nopeasti. Ihan vasta meilläkin piti olla vaaleanpunaista huoneessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, täytyypä kurkata teidän huonekin ☺️

   Poista
 2. Todella kiva muutos prinsessan valtakunnasta koululaisen huoneeksi <3 Mielestäni uusi moderni pöytä sopii tosi hyvin huoneeseen, vaikka voin kyllä uskoa, että äidillä oli luopumisen tuskaa tuosta vanhasta ihanasta pulpetista. Lipasto passaa kivasti maalatulle seinälle. Kyllä nyt lyylin kelpaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, kyllä Lyyli onkin ollut tyytyväinen ☺️

   Poista
 3. Ihana huone♡ ja voi ihanuus tuota mattoa♡♡

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3