VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 26. tammikuuta 2016

Illan hämyssä

Työpäivän jälkeen on jo pimeää, kun tullaan kotiin. Tänään oli vielä erityisen sumuista ja harmaata. Silloin on ihan parasta, kun saa sytyttää paljon kynttilöitä. VillaHovin emäntä on todellinen kynttilöiden suurkuluttaja. Tykkään tuikuista, antiikki- ja pöytäkynttilöistäkin. Erilaisia lyhtyjä ja kynttilänjalkoja omistan paljon. Niiden paikkaa on kiva vaihdella ja luoda sen avulla tunnelmaa ja uutta ilmettä kotiin.

Tämä vanha ompelukonepöytä on lempipaikkani tehdä asetelmia. Vanha julistetaulu ja pihalta löytynyt linnun sulka ovat kuin tehty tuolle paikalle. Viime kesänä maalasin pentikin lampunvalaisimen mustaksi ja indiskasta löytyneet kynttilänjalat löytyi alesta. Niissä on kaunis ja samantyylinen muotokieli. Lyhty on joululahja ihanilta työkavereiltani <3Söpöt pienet helmililjat sopivat täydellisesti greengaten lattemukiin. Nuo ovatkin todella monikäyttöisiä, kauniita ja värivalikoima on rajaton. Kauniit harmaat kynttilät ostin Tigerista. Ovat siellä todella edukkaita ja palavat kauniisti. Näiden paloaika on ikean kestosuosikki kynttilöitä pidempi, joten nämä on kiva sytyttää viikonloppunakin jo iltapäivällä.

Mukavaa tiistaita,

Ansku

3 kommenttia:

  1. Niin kauniita kuvia! Helmililjat on ihania.

    VastaaPoista
  2. Voi mitkäs ihanat latet noi ovatkaan, täytyy melkein saada :) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä niin kaunis koti että en löydä sanaa kuvaamaan sitä. Taidan olla eka kertaa sun blogissa , ainakin liityin nyt lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin, jos et ole käynyt ja muutenkin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3