VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kevät mielessä

Vaikka joulusta on vasta hetki aikaa, on silti jo kevättä rinnassa. Ulkona paukkuu pakkanen ja luntakin on viimein saatu, silti ajatukset ovat jo keväässä ja valoisissa päivissä. Toisaalta nuo aurinkoiset pakkaspäivät ja lumen peittämä maa ovatkin saaneet mielen heräämään tähän valoisuuteen ja mieli virkistyy huomaamatta.

Kevättalven ensimmäiset tulppaanit ovat kyllä ihan parhaat. Raikkaat värit, napakka nuppu ja vehreät lehdet...lupaus tulevasta keväästä. Yhden sipulikukankin nappasin plantagenista mukaan, kun niin jäin joulusta ikävöimään hyasintteja. Huoneilmaa raikastaa lankaköynnökset ja muratti, edukkaat ja helppohoitoiset viherkasvit.Ihania kevätkuoseja oli tullut kauppoihin ja olohuoneen sohvalle ostin yhden romanttisen tyynyliinan H&M Homesta viidellä eurolla. Nämä ei ole kyllä enää pahanhintaisia.

Nyt vielä lenkille ennen pimeän tuloa, illan saa viettää sitten leppoisasti takan äärellä.

Iloa alkavaan arkeen,

Ansku

3 kommenttia:

  1. Ihania kukkia, munkin täytyy kyllä saada iso kimppu tulppaaneja pian <3
    Tosi kiva tuo tyynynpäällinen ja edullinen :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita tulppaaneja ja niistä saa sen kevät fiiliksen♡ Minulla odottaa myös hm:ltä tilaus samaisista tyynynpäällisistä. :) Päälliset ovat kauniita, laadukkaita kankaiden ja hinnan puolesta :D

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3