VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ruokailutilan sininen hetki

Voi miten on ollut kiva sunnuntai. Ihanan leppoisa, mutta silti paljon puuhaa täynnä. Parasta on kun ei ole tarvinnut lähteä mihinkään. Nukuttiin pitkään, syötiin rauhaisa aamiainen jokainen omaan tahtiin. Sitten lumitöihin pihalle hikoilemaan. Pyykkikonekin on pyörinyt tauotta, on kokattu ja ommeltukin. Joskus vaan saa hurjasti aikaiseksi ja energiaa riittää koko päivälle.

Hiukan ennen pimeää tulee kaunis sininen hetki, siinä on jotain lumoavaa. Silloin valokuvaaminen on haastavaa, mutta onnistuessaan hetken saa ikuistettua upeiksi kuviksi. Tänään sinisen hetken aikaan nappasin kuvia ruokailutilastamme.
Kukkia on tullut ostettua taas ihan hurjasti...niitä ei vain voi vastustaa ja niillä saa kivaa vehreyttä kotiin. Plantagenin yrittäjä myhäilee varmasti partaansa, kun näkee VillaHovin emännän kurvaavan liikkeensä pihalle. Ai tuo toivoton rouva jälleen kerran...heh heh...

Suloista sunnuntaita :)

VillaHovin Emäntä


4 kommenttia:

  1. Kukkahöperö täälläkin, kyllä ne kukkaset vaan tuo kovasti iloa kotiin. Sulla näkyy jo krookuskin just kukkivan <3 Sininen hetki on kaunis, samoin kuvasi !

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3