VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kaunis laskiainen

Voi miten upea laskiaissunnuntai tänään olikaan. Muutama aste pakkasta ja upea auringon paiste. Meiltä tosin jäi pulkkamäet välistä, kun olin ehtinyt luvata neidille vesipuistopäivän Flamingossa ennen savon reissua. Kyllä oli ihan synti mennä sisälle näin komeana päivänä. Onneksi sain vesipedon sentäs sen verran ajoissa kotiin, että ehdin tehdä kunnon lenkin valoisan aikaan.

Prisman tarjoustulppaaneja ostin kolme nippua loman kunniaksi. Välillä tulee ihan liikaakin kannettua kukkia kotiin, mutta ne vaan ovat niin vastustamattomia. Ruokailutilan hyllylle nostin tuon pienen kastikekannun, jonka löysin eilen kirpulta 1,50€ hintaan. Olen kyllä aivan hurahtanut kaikenlaisiin vanhoihin ja valkoisiin posliiniastioihin. Niitä on kiva katsella, niillä on ihanaa tehdä kauniita kattauksia ja hyödyllisiä ne ovat muutenkin. Moni on pohtinut, että käytänkö niitä edes koskaan, mutta voi kuulkaas...käytän ja paljon.













Mitähän kivaa huomiselle lomapäivälle keksitään, ihanaa kun on vielä koko viikko aikaa lomailla. Joku kiva projekti kotonakin olisi kiva, mitähän sitä keksisi. Joku mööbelivalssi vois olla aika kiva ;)

Laskiaisterkuin,

Ansku



8 kommenttia:

  1. Kaunista ♡
    Oikein hyvää ja aurinkoista lomaviikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia♡ Nuo astiat ovat todella ihania! Mukavaa uuden viikon alkua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, valkoiset astiat ovat kyllä yksinkertaisen kauniita <3

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja ihania astioita. Itse myös rakastan valkoisia posliiniastioita, harmi kun niitä löytyy omasta kodista vielä kovin vähän. Oikein ihanaa lomaviikkoa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt valkoisia ihanuuksia keräilemään, onneksi niitä löytää helposti kirpputoreilta. Kiitos Maikku...nautimme lomasta <3

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3