VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 27. helmikuuta 2015

Kevään merkkejä

Yksi varma kevään merkki on kauppoihin saapuvat sipulikukat...tete narsissit, helmililjat ja muut ihanuudet. Tetejä ehdin jo muutaman löytämään aikaisemmin, mutta ensimmäiset helmililjat olivat kyllä kovan työn takana. Vihdoin sain omani ja samalla tuli tuulahdus keväistä vihreää kotiin. Nämä muistuttavat myös lähestyvät pääsiäisestä.

Työviikko on viimein paketissa ja on aika huilata. Auto on vieläkin ostamatta, joten sen projektin kanssa painitaan tämä viikonloppu. Ja piha pitää siistiä. Lumen alta paljastuu kaikkea roskaa, joten ennen kuin näitä ihanuuksia hommataan ovenpieleen, pitää talven jäljet siivota pois. Taitaa siellä vielä minikuusikin roskata portaiden juurella. Lumien nopea sulaminen avasi silmät oman pihan aika karusta kunnosta. Siinä riittääkiin puuhaa vapaiden aikana.

Onneksi valoisaa on jo aikaisin aamulla ja riittää pitkälle iltaan, tuntuu että päivässäkin olisi enemmän tunteja ja tehokasta toiminta-aikaa, kun pimeys ei aja niin pian sisälle.

Nyt kuitenkin hämärtää ja on aika sytyttää kynttilät. Niitä tulee jo poltettua vähemmän, mutta kyllä ne vain kuuluvat pimenevään iltaan ja etenkin leppoisaan viikonloppu tunnelmaan.

Rentouttavaa viikonloppua ihanat lukijani,

Ansku1 kommentti:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3