VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 14. helmikuuta 2015

Kirpparilla

Ensimmäisen lomapäivän ohjelmassa oli kirpparikierros ja tuorein Risto Räppääjä. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen kirppareilla käynyt. En tiedä miksi ei ole tullut käytyä, mutta tänään tuli tunne, että jotain voisi löytyä. Ja löytyihän sieltä. Tosin mitään en varsinaisesti etsinyt ja silloinhan sitä yleensä onnistaakin. Tulppaaneilla oleva lasipullo oli yksi löydöistä ja sitten tuo kodin onnen sisään kätkenyt kulho.

Olohuonetta kuvatessa tuli todettua, että meidän koko olkkari onkin melkein kirpputorilöytöjä täynnä. Sohvat, tekstiilit ja tekniikka ovat melkein ainoat uutena ostetut, vanha vaan vetoaa minuun enemmän. Mutta mikäs siinä, kun ne tahtovat olevan paljon kestävämpiäkin kuin uudet huonekalut. Ja kyllä niissä vaan on jotain ihanan rouheaa...
Iltapäivällä sitten suuntasimme neidin kanssa leffaan, mutta valitettavasti ainakin äiti oli uusimpaan Räppääjän pettynyt. Jotenkin väkisin tehty, ei edes nauruhermoja kutkuttanut. Toki tärkeintä, että Tinttaralla tykkäsi.

Nyt taidan laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä leffapoppareiden sulatuslenkille ennen saunan lämpimiä löylyjä. Nauruhermoja toivottavasti kutkuttaa illan Kingi.

Mukavaa Ystävänpäivän iltaa,

Ansku

9 kommenttia:

 1. ne ovat erittäin mukava koti !!! Rakastan sen yksinkertainen sisustus !!! Happy Halloween, Angie

  VastaaPoista
 2. Kirppiskierros on minullakin takana. Ja kierroksen jälkeen mööbleerattiin tytön kanssa niin, että nälkähän siinä iski ja kiinalaiselle mentiin:)
  Ihana äiti-tytär päivä!
  Hyvää ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiskierrokset on ihania ja niin on äiti-tytär päivätkin <3

   Poista
 3. Jälleen kerran kauniita , tunnelmallisia kuvia :) Ystistä!

  VastaaPoista
 4. Aika hauska tuo kodin onni -viritelmä. Sopii kivasti tunnelmaan. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3