VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 6. helmikuuta 2015

Kohti valoa

Tänään sen pystyi jo selvästi aistimaan, upean keväisen ilman. Ihana auringon paiste ja kauniisti laulaneet pikkulinnut, taisipa vesitippakin räystäästä tipahdella. Harmi vain kun en päässyt ulkoilmasta nauttimaan. Eilen minulle kävi kotimatkalla tapaturma, kun jouduin peräänajon uhriksi. Annoin suojatielle tulevalle äidille ja lapselle tietä, mutta takanani ajanut ei tätä ajoissa huomannut. Sitten tärähti ja kunnolla. Eilinen ilta ja tämä päivä on mennyt vähän tokkurassa, jäseniä kolottaa ja olo on kuin hakatulla. Lääkärini kyllä totesi, että pelkällä lihasrevähdyksellä ja säikähdyksellä selvittiin...onneksi.

Meni siis perjantain puuhat uusiksi. Työpäivä jäi muutaman tunnin mittaiseksi ja suunniteltu kauppareissukin jäi tekemättä. Sohvalla on voimia kerätty ja annettu tärähtäneen kropan huilata. Apteekin vieressä olleesta ruokakaupasta sentäs löytyi kimppu ruusuja, aika värikkäitä minun makuuni, mutta menee paremman puutteessa. Tuoreita tulppaaneja kaipailin ja helmililjojakin olisin yrittänyt etsiä. No niitä ehtii kyllä vielä ostamaan.Kameraan en millään jaksanut valoisaan aikaan tarttua. Sen verran huonosti nukuin viime yönä, joten  päiväunet vei mukanaan kotiinpäästyäni. Vähän on olo vieläkin töttöröö, mutta jospa ensi yönä saisi kunnon unet ja lepoa ruholle.

Päivä on pidentynyt jo kivasti, mutta pimeän tultua on kiva sytyttää kynttilät ulos lyhtyihin ja sisälle. Kausivalot on vielä ulkona, mutta sisällä ainoastaan talolyhtyyn olen jättänyt valot. Muuten meillä poltellaan kyllä vielä kynttilöitä useassa paikassa.

Nyt saunaan ja pian sitä pääseekin jo nukkumaan!

Turvallista viikonloppua teille, muistakaa ne turvavälit!

-Ansku

3 kommenttia:

 1. Voi mikä tuuri sulle sattui :/ Ehkä tarvitsetkin nyt pirteämmän värisiä kukkia tuohon olotilaan...Paranemisia kovasti ♥
  Kauniilta näyttää siellä kotonasi jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Nuo on aina niin harmillisia tapahtumia! Onneksi ei sattunut pahemmin ♡

  VastaaPoista
 3. Tämä kimppu on kyllä niin kaunis ja niin keväinen <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3