VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 31. heinäkuuta 2014

Asuntomessut

Viime viikolla kyläiltiin veljen perheen luona Jyväskylässä. Sukuloinnin lisäksi naisilla oli suuntana Asuntomessut ja miehillä paikalliset golfkentät. Lapsetkin pääsivät nauttimaan paikkallisesta uimarannasta jäätelön syönnin lisäksi.

Asuntomessuale sijaitsee n. 5 km Jyväskylän keskustasta Äijälänrannassa. Messupäivä oli valtavan kuuma ja aurinkoinen, mutta helteestä huolimatta jaksoimme veljenvaimon kanssa kiertää kaikki 43 kohdetta. Kun kotiin jäi narisevat lapset ja huokailevat miehet, ei messuseura olisi voinut olla parempaa, vaikka muutaman kerran taisin itse kuumuudesta seuralaiselleni valittaakin ;)

Kummallakaan ei ole ajankohtaista remontointi eikä rakentaminen, joten messuilta keräsimme lähinnä kivoja sisustusideoita. Ja vaikka ne uudet kohteet ei ole kovin maalaisromanttisia eikä vanhalla ja valkoisella sisustettuja, mutta silti sieltä sai kivoja ideoita tuliaiseksi.

Kuvia on paljon eivätkä ne ole missään tietyssä järjestyksessä. Sulassa sovussa sekaisin pihat, makkarit ja lasten kammarit...
Valkoinen, harmaa ja tähdet olivat esillä monessa kodissa. Paljon kaikkea kaunista, käytännöllistä ja kodikasta. Sisustushallista vielä sai viedä muutaman tuliaisen kotiin muistoksi messuilta.

Kannattaa poiketa, jos Keski-Suomeen kesämatkat sijoittuvat!

-Ansku

P.S. Kuvien laatu on hiukan kärsinyt, koska kuvausolosuhteet oli rajoitetut nauhojen ja suljettujen lasiovien vuoksi.

7 kommenttia:

 1. Kiitos tästä kattavasta kuvatulvasta asuntomessuilta. Itse kun en sinne pääse! :) Ihania yksityiskohtia tuolla!! :) Mukavaa kesää sulle!! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä silmä lepäili näissä kuvissasi, kauniita värimaailmoja ! Nyt on niinku olis itsekin messuilla käynyt, kiitos :)
  Ihanaisia kesänjatkoja Ansku ♥

  VastaaPoista
 3. Ah no nyt selvisi missä ne asuntomessut tänä vuonna ovat, en ole meinaan oikein seurannut asiaa. Onhan siellä kauniita taloja ja sisustuksia vaikka kuinka paljon.... Mukavaa loppuviikkoa! :-)

  VastaaPoista
 4. Kivat idikset olit poiminut messuilta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos näistä parhaiden palojen jakamisesta :)!

  VastaaPoista
 6. Oho!! No jopas on asuntomessut 10vuodessa kovasti muuttuneet positiiviseen suuntaan, nuohan on ihan asuttavan ja ns. normaalin näköisiä koteja! Ennen ne oli aina toinen toistaan ufompia joissa testattiin kaiken maailman uusia kotkotuksia.. =D hurmaannuin tuosta ekan kuvan kattolampusta kovin!

  VastaaPoista
 7. Olipas paljon ihania juttuja! Ihan yllätyin tästä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3