VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 10. heinäkuuta 2014

Terveisiä Tukholmasta

Kesäloman ensimmäinen viikko on kulunut vauhdikkaasti. Maanantaina pakattiin matkalaukut ja suuntasimme laivalla Tukholmaan. Pari päivää shoppailua, kaupungin ihastelua ja yhteistä aikaa perheen kanssa. Tosin taitaa olla viimeisiä kaupunkilomia nämä meidän perheessä, kun alkaa lasten ikäero näkymään lomatoiveissa aikalailla. No laivalla nauttivat kaikki ja etenkin siellä aaltojen loiskeessa allasosastolla.

Tukholmassa oli vallan helteistä, paikoin jopa tuhkahduttavan kuumaa. Silti jaksoimme pyöriä kaupoilla ja tehdä mieluisia löytäjä. Hotellimme oli aivan kävelykadun varella PUB tavaratalon yhteydessä, joten siitä oli helppo piipahtaa välillä huilaamaan huoneeseen. Omat ostokseni painoittuivat astioihin ja keittiötekstiileihin, löydöt oli kaikki punavalkoisen keittiöni piristysruiskeita.  En tiedä mikä tässä väriyhdistelmässä tuntuu niin mansikkamaidon makealta, että tuntuu etten kaupassa muuta näekkään.

Minun suosikkipaikkojani Tukholmassa ovat Åhlens, Bruka ja Lagerhaus. Nämä liikkeet eivät pettäneet tälläkään kertaa, nämä kaikki ihanuudet ovat löytöjä juuri noista kaupoista.Kuten hiukan etukäteen pelkäsin, niin pionithan ne olivat auenneet reissun aikana. Tämä on siksi harmi, etten ehdi nauttia näistä kukkasista itse nyt juuri laisinkaan. Muutama oksa oli napattava sisälle maljakkoon ja toivoa, että muutama kukkanen pysyisi nupussa vielä hetken. Lähdemme nimittäin huomenna uudestaan tienpäälle ja palaamme kotiin viikonlopun jälkeen. Kameralla nämä oli ikuistettava ja pihalle niitä on lähdettävä tässä pyykkäyksen lomaan vielä ihastelemaan.

Viime vuonna pionit aukesivat juhannusattona, tänä vuonna ollaan viileän alkukesän vuoksi ihan eri kukkimisaikataulussa...kukat aukesivat vasta 2 viikkoa myöhemmin. Siinä ne upeudet loistavat keittiönikkunan alla, aivan Hoviljongin kupeessa.

Ja sitten taas pakkaamaan!

Kesäterkuin,

Ansku

8 kommenttia:

 1. Niin ihanat ostokset♥ja voi luoja miten kauniit pionit ja hoviljonki♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät tuliaiset! Ja voi kun Pionit kun kaikkien postauksissa niin ihastuttavia!! Mukavaa loman jatkoa ja mieluisia ostoksia/löytöjä! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ostokset! Kyllä tuo puna-valkoinen onkin kaunista <3

  Pionit <3 Harmittavan nopeasti vaan kukkivat, kun niitä vuoden on odottanut :)

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää. Mukavia reissupäiviä! t. uusmaalainen:)

  VastaaPoista
 5. Niin ihanat ostokset ja hoviljonki on niin kaunis <3 <3

  VastaaPoista
 6. Loistavat löydöt ! Suosikit eivät pettäneet tälläkään kertaa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista, niitä oli ilo lukea reissun aikana. Kotona jälleen ja vihdoin pääsen nauttimaan tuliaisista ja pioneista, jotka onneksi kukkivat edelleen <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3