VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesäpäivän puuhia...

Kesän parhaita tuoksuja on ulkona kuivatun pyykin tuoksu. Erican vaaleita unelmia blogista sain vinkin laittaa tilkan mäntysuopaa pyykin sekaan, voi tavaton miten siitä tuleekin pyykkiin raikas ja puhtoisa tuoksu. Etenkin pyyhkeissä raikkaus tulee esiin, kun ne kastuvat käytössä. Kokeilemisen arvoinen vinkki.

Meillä pestään pyykkiä päivittäin ja etenkin kesällä pyykätään kaikki mahdollinen...peitot, petarit, viltit, rantapyyhkeet jne. En tykkää kerätä pyykkiä vaan meillä pyykätään heti, kun koneessa on riittävästi täytettä. Ja kyllä...meillä pyykinpesun todellakin hoitaa kone, ei meillä sentäs vanhaa pyykkilautaa ja pesusaavia enää käytetä, eikä ole koskaan käytetty. Innostuin muutaman ruotsalaisen blogin innoittamana levittämään narun omenapuiden väliin ja laitoin siihen kirppikseltä löytämiäni vanhoja keittiöliinoja. Näin saatiin meidänkin takapihalle kiva vanha maalaistalon kesätunnelma.


Vielä olisi viikko lomaa jäljellä, jotain muutakin kuin pyykkäystä voisi vielä keksiä. Lämpöä ainakin riittää ja pyykit kuivuvat ulkona hetkessä. Tosin kuivuus ja kuumuus ovat tehneet nurmikosta aika kurjan näköisen, sadetta kaivattaisiin...vaikka edes öisin. 

Terkkuja sinne ihanille lukijoille täältä kesäpuuhien keskeltä,

Ansku


5 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma on teijän pihassa <3
  Hauska miten pikkujutuilla saa ihan erilaista tunnelmaa uloskin.

  Oikein kivaa lomaviikkoa sinne Villahoviin <3

  VastaaPoista
 2. On kivan näköinen piha teillä - ja mäntysuopaidean otan itsekin kokeiluun.
  Mukavaa vikaa lomaviikkoa! t. uusmaalainen :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin söpön näköset kesäpuuhat <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäpuuhia <3 huomenna täytyy muistaa ostaa mäntysuopaa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3