VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 3. heinäkuuta 2014

Pitsiä Hoviljonkiin

Olen odottanut sateiden loppumista ja toisaalta myös loman alkamista, että saisin laitettua pitsiverhot Hoviljongin kulmille. Tänään oli kaunis ja aurinkoinen ilta siihen puuhaan. Tosin meinasi iskeä paniikki, kun niitä verhoja ei tahtonut löytyä mistään. Ne oli taas laitettu niin hyvään talteen, ettei meinannut niitä itsekkään löytää. Lopulta sain huokaista helpotuksesta ja verhojen asettelu sai alkaa.

Pohdin ensin kovasti niiden kiinnitystekniikkaa ja päätin ne kuitenkin vain solmia tukipuihin kiinni, kun verhoissa on pituutta riittävästi. Nämä ovat onneksi niin kevyet, että pysynevät paikallaan ja niitä on tuosta sitten helppo siirrellä ja muuttaa niiden paikkaa tarvittaessa. Toistaiseksi saavat olla noin rennosti tunnelmaa luomassa.

Viltit olen kasannut tuohon vanhaan pärekoriin, jolla ne on helppo nostaa yöksi sisälle. Keväällä ruokailutilan tuoleille ostetut pehmusteet sopivat hyvin myös tuohon puusohvalle, jolla saa kivasti lisää istumapaikkoja pöydän ääreen.Täällä on jo alkanut tuo turkasen koivun urpujen kausi, se on kyllä niin raivostuttavaa. Niitä on aivan joka paikassa ihan riesaksi asti. Töiden jälkeen sai lakaista koko terassin puhtaaksi, mutta sitä oli kiva tehdä ilta-auringon paistaessa pihalle. Nurmikkokin olisi kaivannut leikkausta, mutta sen lupasi poika hoitaa huomenna.

Enää olisi vain yksi aamu ja sitten koittaa se kauan odotettu loma.

Sitten nautitaan,

Ansku

9 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää Hovissa Paljiljonki !
  Pitsit ja kauniit kukat kruunaa kokonaisuuden.
  Ihana Hoviljonki <3

  VastaaPoista
 2. Se on kuin piste iin päällä, kun saa kieputtaa pitsiverhoa Hoviljongiin<3 Ihanaa lomaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Herttaisen kesäistä =) Mukavaa loman aloitusta!

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja viihtyisää! Mikäs tuolla lomaa viettäessä, varsinkin kun ilmat ovat siellä viimeinkin kunnolla lämmenneet :-)) Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuolla viihtyy kauniina kesäpäivänä <3

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista, ja tuo kiikku...NIIN IHANA!! Tänään suunnittelin meille terassia ja ajattelin kiiku olisi saatava sinne sit.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3