VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 8. elokuuta 2014

Eteisen valaisimet

Kukkuu pitkästä aikaa. Lomat on lusittu ja ensimmäinen viikko arkeakin on jo takana. Yllättävän kivuttomasti se meni, vaikka aikaiset aamuherätykset olivatkin välillä aika tuskaisia. Ja sieltä se taas tuli, odotettu ja rentouttava viikonloppu. Se onkin ilo aloittaa puhtaassa kodissa kauniin kukkakimpun ilahduttaessa keittiönpöydällä.

Muistattekin varmaan, että maalasimme alkukesästä tuon eteisaulan paneelikaton valkoiseksi. Otimme silloin kattovalaisimet pois, koska uusien etsintä oli käynnissä. Samalla oli tarkoitus vaihtaa seinältä pois ne karmaisevat kukkaplafondit. Hyvin pärjättiin ilman valaisimia heinäkuun lopulle saakka. Uudet valaisimet löydettiinkin sopivasti loman loppupuolella omasta lähikaupasta eli Ikeasta. Palloa tuli tällä kertaa niin seinälle kuin kattoonkin ja etenkin pidän kovasti noista seinällä olevista valaisimista. Näillä onkin ollut jo kovasti käyttöä, kun elokuun illat saapuivat.

Keväällä tuunatun kaapin päälle kasasin uusia ja vanhoja laatikoita, vähän sinkkiä ja tuon kauniin puu lestin. Kaapista olen pitänyt kovasti ja sinne on löytänyt tiensä jo moni kaunis, pääosin valkoinen astia.


Tämän ihanan kimpun sain reilu viikko sitten naapurilta. Vanhemmat menivät rauhassa kauppaan ja naapurin tyttö jäi meille leikkimään. Helppo kauppareissu naapureille ja leikkikaveri omalle tytölle seurana, eli melkoisen vaativa hoitokeikka ;). Tytöt leikkivät kiltisti kuin enkelit, äipän nauttiessa musiikista hoviljongissa ja palkkioksi sain näin komean kimpun. 

Ja kimppu tosiaan on kestänyt tänne saakka komeana, kerran olen veden vaihtanut ja muutaman yksittäisen nuutuneen kukan nappasin pois. Siitä on tosiaan ollut pitkä ilo! Kiitos kultainen Irina <3

Ihanaa viikonloppua kaikille,

Ansku

P.S. Kiitokset kaikille asuntomessuilla piipahtaneille lukijoille :)

9 kommenttia:

 1. Nuo valaisimet seinällä ovat loistavat sanan varsinaisessa merkityksessä. Valaisevat hyvin ja ovat muutenkin kivat katsoa. Itsellä samat wc:ssä peilin molemmin puolin. Muutenkin kaunista.


  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja nuo lamput on kyllä hienot :)
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat taasen kaikesta!
  Ja nuo eteisaulan pallokattovalaisimet on niin mun suosikit <3

  Kiva, että eka työviikko loman jälkeen sujui hyvin.

  Aattele, enää 2 viikkoa ja me nähdään jeeeeee ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan avaraa ja valkoista <3 niin kaunista taas <3 täälläkin työt alkaneet ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköistä ! Ihanan kimpun olet saanut kiitokseksi !
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Upeat nuo valaisimet seinässä :) Muutoinkin näyttää oikein ihanalta! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 7. Toi teitin eteinen on kyllä niin mahtavan tilava!!

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos kaikille ihanista kommenteista. Vaalea ja avara eteinen on kyllä ihana ja uudet lamput piristävät ilmettä kivasti. Syksyn myötä sitä valoa tarvitaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3