VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kevät tuli takaisin...

...ja viikonloppu siinä samalla. Työviikko mennä hujahti, ettei kerinnyt blogia päivittää eikä juuri vieraillakkaan ihanissa blogeissa. Puuhaa riitti jokaiselle illalle, mutta eipä tuo pieni blogitauko varmaan ole lainkaan pahasta. Talviset kelit tuli viikoksi ja pakkanenkin paukkui. Sydän syrjällään katselin noita ikkunalle ostamiani narsisseja, mutta kyllä ne vaan sitkeästi kestivät kovat pakkasyöt. Ihania valopilkkuja portailla ja keittiön ikkunalla.

Viikon aikana aukesi ihanasti nuo valkoiset helmililjat, jotka löysin sunnuntaina lenkkimatkan varrelta honkkarista. Muita kukkia en nyt viikonlopulle hakenutkaan, kun suuntaamme kummityttöni rippijuhliin savoon.










Nyt nautin puhtoisesta kodista ja alkaneesta pidennetystä viikonlopusta. Nyt vähän pakkailuja ja sitten pikku lenkki keväisessä illassa. Aamulla auton nokka kohti mummolaa. 

Ihanaa viikonloppua maailman parhaat lukijat :)

-Ansku

P.S. Kiitos teille ihanista kommenteista kirpparipostaukseen, vaikken ehtinyt vastata kaikkiin viesteihin, luin lämmöllä ne kaikki. Kiitoskiitoskiitos <3

16 kommenttia:

  1. Kuvistasi tulee keväinen ja aurinkoinen fiilis, vaikka loka nyt loiskuukin. HUiput kirppislöydöt <3
    Mukavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamuseni <3! Saimmekin markapäiväksi aurinkoisen ja kuivan kelin...kaunis kevät päivä!

      Poista
  2. Onneks kevät tuli takaisin, niin masentavaa kun oli jo niin lämpöiset ilmat! Mä en oo kukkia kuin kerran tulppaanit ostanut, jospa kohta alkais innostumaan taas , kun pääsiäinenkin tuloillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät tulikin kerralla takaisin ja ihana aurinko <3

      Poista
  3. Ihanat nuo valkoiset helmililjat<3 Täälläpäin vain sinisinä...mutta on nekin kauniit. Ihanat kirppislöydöt olet tehnyt (ed.postaus)!! Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on täälläkin valkoiset helmililjat harvassa, molemmat ovat kyllä kauniita hentoja kukkasia <3! Minäkin pidän kirppislöydöoistäni kovasti!

      Poista
  4. Voi Ansku kun nämä sun kuvat on niin valloittavia <3 Mukavaa vkl teille mummulaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jonna <3! Matkalla ollaan ja saimmekin kauniin keväisen matkustuspäivän...aurinko <3

      Poista
  5. Tuo valkoinen kattila on ihana <3 just eilen ihasteltiin samaa kirpparilla kaverin kans, oli vaan aika kallis ni sinne jäi.
    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon kattilan löysin sieltä ajyväskylän kirpputorilta, siihen kuului myös kansi. Minustakin se on ihana ja oli edukas, vain 5€! Me körötellään kohti mummolaa! Pian mekin nähdään <3

      Poista
  6. Kauniita kuvia jälleen kerran !
    Nauttikaa kyläilystä ja juhlista :)
    Loistavat kirppulöydöt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat on juhlittu ja mummolassa nautittu! Kotimatka on alkanut :)

      Poista
  7. Tännekkin saapui kevät toistamiseen eilen.Perjantaina ei kyllä meinannut kevään tuloon uskoa,lunta tuli taivaan täydeltä!!!Mutta niin vain eilinen aurinko teki ihmeitä :) !
    Kivoja juhlia teille ja ajelkaahan kotiinpäin turvallisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on kevät vallannut Suomen, ihastelen peltomaisemia ja täydessä nupussa olevia pajunkissoja! Auringon lämpimässä valossa saamme taittaa kotimatkaa <3

      Poista
  8. Noita pieniä "blogitaukoja" tuppaa aina välillä tulemaan väkisinkin ja tekee aina välillä ihan hyvääkin :-) Kauniit kuvat jälleen. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

    VastaaPoista
  9. Maaliskuu kun oli niin lumeton alkujaan, niin ehdin ja ajatella meidän pihalta kerrankin lähtevän lumet ajoissa. Vaan sitten tulikin lunta ja nyt on sitten taas koomo piha lumen peitossa. Naapurilla ei ole enää kuin muutama hassu kasa, meillä taas päinvastoin parista hassusta kohdasta vähän maa näkyy. En tykkää! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3