VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Takatalvi

Voihan takatalvi sentään. Niin se vaan oli luonto valkeana, kun aamulla herättiin. Märkää ja painavaa lunta tuli taivaan täydeltä. Itse olin jo täysin valmis unohtamaan talviset puuhat, mutta neidin riemuksi tuli vielä lumiukkokelit.

Lähdimme aamusta koko perheen voimin Jumboilemaan. Ensi viikonlopun rippijuhlia varten tarvittiin vähän siistimpää kenkää ja vaatetta muksuille. Itselleni en ehtinytkään muuta ostaa kuin kukkasia ruokakaupasta.

Viikolla tosin sain postista tämän kauniin Jeanne d' Arc Living sarjan leikkuulaudan. Olen tovin etsinyt valkoista posliinista leikkuulauta ja tämän muotokieli oli juuri minun makuuni. Leikkuulautaan nojailee aikaisemmin ostamani tarjoilulusikka, joka on samaa sarjaa vanhojen aterimien kanssa. Kauniisti nuppunsa avannut narsissi ilahduttaa ja muistuttaa keväästä näin takatalvenkin keskellä.
Vaikka ulkoilu ei itseä niin kovasti olisi kiinnostanut, halusi neiti rakentaa talven ainoan lumiukon. Aikaisemmin sitä ei jostain syystä tullut tehtyä. Yöllä satanut lumi oli kyllä tähän puuhaan mitä mainiointa. Ja olihan ilma raikas ja happirikas. Tämä tyylikäs herra silinterihatussaan ilahduttaa meitä nyt takapihalla ja me saimme puuhailun palkkioiksi ihanan punaiset posket.


Ulkoilun jälkeen maistuukin sauna ja hölläily sohvalle leffan merkeissä!

Mukavaa viikonloppua kaikille,

-Ansku

4 kommenttia:

 1. Varsinainen lumiukkokeli olikin:) Eipä mun työpaikan vanhukset innostuneet ulkoilemaan taikka tekemään ukkoja pihalle;) Ihana leikkuulauta<3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa takatalven riemua !
  Tosi kaunis leikkuulauta. Mukavaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Ihana leikkuulauta! Ja onpa hurmaava lumiukkoherra!:) Täälläkin isommat lapset oli innoissaan lumesta, kun viimein olivat terveenä lumen aikaan. Minä taasen jäin kaipaamaan eilistä ihanaa grillailusäätä, hih!:)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava lumiukko!
  Niin nätti :D

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3