VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Light Blue

Olen tässä alkukevään aikana ihastellut sisustuslehdissä ja mainoksissa olleita hennon vaaleansinisiä tekstiilejä. Minä, joka en ole oikeastaan koskaan lämmennyt siniselle oikein missään muodossa. Ystäväni Allidaalian blogissa olikin ihanat siniset löydöt päässeet olkkarin sohvalle ja siitä se ihastus vain lisääntyi. En ole etsimällä mitään tekstiilejä etsinyt, mutta tänään ne tupsahti eteen Ikeassa kynttilävarastojen täydennysreissulla.

Itse asiassa löydöt ovat keittiöpyyhkeitä, joista omalla DIY tekniikalla ompelin tyynyliinat. Parsinneula, valkoista paperinarua ja tyynyliinat olivat valmiit. Pienet söpöt tyynyt sopivat kivasti tuohon puusohvan kulmalle. Ikeasta nappasin myös tosi edukkaan neljän keittiöliinan setin parilla eurolla, joista sitten taittelin yhden liinan vaa'an reunalle helmililjan kaveriksi. Ja tulipa eilen ostettuun hyllyynkin vaihdettua nyt sinisävyinen liina.
Enpä olisi uskonut, että hento sininen noin silmääni miellyttää. Ja jos vaikka tuppaa kyllästymään, niin tyynyliinat voi purkaa ja ottaa käyttöön niiden oikeassa käyttötarkoituksessaan. Ja hinnallahan tämä muutos ei tosiaankaan ollut pilattu. Köökin uusi ilme tehtiin seitsemällä eurolla.

Onko sinulla jotain keväisiä sisustushaaveita?

Suloista sunnuntaita,

Ansku

10 kommenttia:

 1. Ihan tuo vaaleansininen <3 Ja niin nätit tyynyt!

  VastaaPoista
 2. Sopii hyvin kotiisi tuo sininen! Raikas! ♥ Minä olen alkanut haaveilla viherkasveista ja valkoisesta, valkoisesta... :)

  VastaaPoista
 3. Tyynyt on kivat !
  Haaveita on ja paljon :)

  VastaaPoista
 4. Kiva DIY-idis<3 Sen verran helpon tuntuinen, että vois onnistua minultakin:)

  VastaaPoista
 5. Vaaleansininen <3 mä kans katoin perjantaina kun Iksussa olin niin pyyhkeitä, mutta en vielä ostanut :D pöydän päälle tapletit ja olisin helmililjoja ostanut muttei ollut!

  VastaaPoista
 6. Ihana diy-idea ja toteutus! Minulla alkaa olla ideoita vaikka millä mitalla, lähinnä nyt odottelen, että pääsisi pian jo pihan kimppuun:)

  VastaaPoista
 7. Hento sininen on kyllä kaunis! Siitä ei tuu sellaista merihenkistä fiilistä vaan ihana hemppis tunnelma :) Tosi hyvä diy-idea! Kauniit on tyynyt :)

  VastaaPoista
 8. Tyynyt oli kyllä helppo ja nopea toteuttaa...ja vielä niin edukkaat! Vaaleansininen on selvästi kevään väri meillä...kun sitä on pieninä ripauksina, niin ei ole liikaa. Kiitos teille kun kävitte jättämässä tassun jäljen VillaHovin seinälle <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3