VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Voimaannuttava viikonloppu

Voi tuota aurinkoenergiaa...ihanaa ihanaa. Se on kyllä antanut tälle naiselle virtaa ja kyllä tuntuu kropassakin viikonlopun puuhastelut. On möyhitty puutarhassa, lannoitettu ja haravoitu. On pyykätty ja kuivattu kevään ensimmäiset pyykit ulkona, tuoksu on mitä hurmaavin. Eilen kaivettiin varastosta fillarit ja harjoiteltiin tinttarallan kanssa pyöräilyä ilman appareita...harjoitus tekee mestarin ja neiti on jo melkein valmis pyöräilijä...tai ainakin äipin selkä sitä jo kovasti toivoisi ;)

Ruokakauppareissulla nappasin kevään ensimmäiset orvokit matkaan. Toisen kukan jätin portaiden pieleen ulos roikkumaan ja toisen nostin sisälle. Pihalta keräsin risuja kääräisin orvokille kauniin seppeleen. Muutaman orvokin kukan leikkasin tuohon pieneen kimppuun, jonka vaihdoin kanamunamaljakkoon.


 Nämä viikonloput vaan menee niin mahdottoman nopeasti ja kellojen siirtäminen vielä nappasi yhden tehotunnin tästä viikonlopusta. No valoisaa sentäs riittää pitkälti iltaan saakka. 

Nyt on suunnattava saunan lämpöön lihaksia rentouttamaan, että pääsee huomenna sängystä ulos. On se jännä, että sitten kun sitä tuonne ulos pääsee, niin sieltä ei malttaisi tulla sisälle. Omakotiasuja toki tietää, että ei ne puuhat sieltä mihinkään lopu. Riittää tekemistä taatusti jokaiselle aurinkoisella vapaapäivälle.

Mukavaa alkavaa viikkoa,

Ansku

10 kommenttia:

 1. Ihanat kananmunamaljakot, pitääkin kokeilla:) Niin kaunista täällä<3 Mukavaa arkiviikkoa koko perheelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari...sinullakin oli ihanat munamaljakot :)

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia!:)

  VastaaPoista
 3. Taas on niin ihania kuvia postaus pullollaan :) kevään aurinko on ihana <3 meillä maalausta ja yhden huoneen tapetointia viikonloppuna oli. Meni aikas nopsaa vähän liiankin nopsaa viikonloppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on ihania puuhia...maalausta ja tapetointia, minäkin niin tahtoisin :)

   Poista
 4. Kananmunamaljakot on niin söpöt!<3

  VastaaPoista
 5. Mä kans bongasin tänään ekat orvokit. Voi, että ne onkin ihania näin keväällä. Ja aurinko todellakin saa liikkeelle. Ollaan kans puuhattu puutarhassa , niin että on ihan rättipoikkiväsynyt iltaisin. Mutta ihanaa puuhaa talven jälkeen :). Kauniita kuvia olet jälleen ottanut ja orvokki munankuoressa on söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät kukkaset on niin ihania...sinulla olikin valtavasti ihania kuvia <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3