VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Muscarikimppu

Auringon säteiden myötä täällä alkoi muutoksien kaipuu. Maalia tarvitsisi ainakin tinttarallan huone, eteisen katto ja lattiatkin tahtoisin maalata valkoiseksi. Terassikin jäi viime kesän sairastelujen vuoksi kokonaan vaiheeseen. Tavaran määräkin tahtoo keväisin rueta ahdistamaan.  Muutoksia odotellessa järjestelin tasoja ja ruokailutilaa. Aikani tavaroita siirrellessä nappasin pitkäksi kasvaneista helmililjoista kukkia irti ja tein niistä muutaman pienen kimpun.

Jo viime vuonna nappasin jostain lehdestä idean käyttää tyhjää kananmunaa maljakkona. Helmililjaa, morsiushuntua ja lankaköynnöstä, yksinkertaisen kaunis pieni kimppu. Yksi tyhjennetty kananmuna ja heinäpeti, siinä helppo ja kaunis keväinen asetelma.
Kun olin karsinut helmililjoista kauneimmat kukat talteen, nostin ruukun portaille tuomaan keväistä ilmettä pihallekin. Säilyvätkin jo hyvin pihalla, kun lämpöasteita on jo lähemmäs kymmenen. Tuuli saisi kyllä jo laantua, että ulkoilusta voisi nauttia enemmän. Sulat tiet kyllä houkuttelevat lenkille ja kaivamaan pian pyörätkin talviteloilta. Pääsiäisenä meillä on varmaan jo lähes kesäiset ilmat.

Pääsiäisenä olisikin pitkät pyhät tehdä pieni keväinen remontti, millähän sitä saisi tuon isännän lämpenemään pienelle pääsiäsprojektille ;)


-Ansku

6 kommenttia:

 1. Pinterestissä oon myös ihastellut näitä kananmunakuppeja, niistä saa kauniita asetelmia kera herkkien kukkien :)
  Ihanan herkän kimpun oletkin saanu aikaan <3

  VastaaPoista
 2. Niin suloinen pieni asetelma, kiva idea tuo !
  Hyvinkin nyt ulkona jo kestää kevään sipulikukat, samoin täällä on jo väripilkkuja ulkosalla narsissien muodossa:)
  Aurinkoista viikkoa Ansku :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen asetelma.
  Kivoja ajatuksia rempasta. Eiköhän se ukkonenkin siitä ajatuksille
  pienestä pintarempasta lämpene.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpö asetelma. Kiva idea :). Meillä on kans hieman remppa ajatuksia...laatatkin jo ostettiin ,mutta mies on sitä mieltä, että vasta kesällä rempataan ....mutta eikös nyt jo kelien puolesta pian olekkin kesä ;D

  VastaaPoista
 5. Ihana aamu, kahvetta ja VillaHovin eloa, voiko paremmin päivä alkaa! Monen monta kaunista postausta sain lueskella ja nautiskella <3 yksi postaus jäi mieleen ylitse muiden, se sun DIY vaaleansiniset tyynyliinat, en muista sulta nähneeni kauhian montaa ompelupostausta mutta tää idea oli kyllä huippu, huikea jo siksi ettei edes tarvitse ompelukonetta!!! 10 pojoa ja menee jossain muotoa toteutukseen varmasti! =)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3