VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hylly

Kiireinen työviikko vaati viikonlopun alkuun kunnon pitkät yönet, mikä tarkoitti sitä, että meillä vaan käännettiin kylkeä ensimmäisten auringon säteinen kurkistaessa ikkunan raosta. Ihanaa kun kaikille uni maistuu, eikä lapsetkaan nousen kukon laulun aikaan. Tosin ehtisihän sitä enemmän, kun aikaisin jaksaisi nousta.

Pitkän ja leppoisen aamun jälkeen oli lähdettävä asioille. Väkeä täynnä ollut kauppakeskus ei järin houkutellut, mutta joskus niitä pakollisia ostoksia on vaan tehtävä. Iltapäivän puolella jäi sentäs aikaa piipahtaa kirpputorillakin ja muutama kiva löydön kanssa sieltä sai kotiutua.

Tuo pieni suloinen ja ikivanha hylly pääsi ruokailutilan seinälle. Joo...just siihen jossa on jo paljon kaikkea, mutta keittiöstä sille ei vaan löytynyt paikkaa. Ja jotenkin vain näin siinä vanhan punaraidallisen keittiöpyyhkeen roikkuvan, joten lähelle keittiötä se oli saatava.

Hyllyn lisäksi löytyi tuo pieni puinen vanha laatikko, joka on kuin tehty tuolle muratille. Viherkasvit vetävät minua puoleensa näin keväisin. Niissä jotenkin näkee tulevan kevään ja vihertävän luonnon. Tuo lankaköynnös vanhassa terriinissä innostui tekemään paljon uutta lehteä, kun pääsi valoisalle paikalle ruokailutilan hyllylle.

Puuhakkaan päivän päätteeksi ehdittiin onneksi vielä ulkoillakin. Kiva ja raikas sää. Tänään ratkeaa, onko Antsku illan voittaja. Tämä kaima ei tee carbonaaraa vaan tortilloja raikkaiden kasvisten ja makoisten kastikkeiden kera. Sitten vain jännitetään!

Mukavaa Lauantai iltaa,

Ansku

P.S. Kiitos kaikille vierailijoille ja tassun jäljen jättäjille <3

8 kommenttia:

 1. Suloinen pikkuhylly<3
  Hih, minä hankin carbonarepastaan tarvittavat ainekset, joten meillä on mahdollisuus juhlistaa Anstkua, jos voitto tulee:D
  Hauskaa iltaa:)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihanuus tuo hylly! Mä en ymmärrä kun enään en osaa hoitaa viherkasveja :/ ennen mulla oli liki 30 viherkasvia ja kaikki kadehti kun niin hyvin voi meillä! Mutta enään ei! Tulppaani nipun oStin ja kokeilen silläkin uhalla että allergisoin :D on ne kauniit!!! Ja niinhän se Antsku voitti ! Me syötiin viimisen putouksen kunniaksi laskiaispullia, jätskiä, sipsiä ja dippiä ja karkkeja :) ihanaista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Ihana hylly, nuo on niitä joita ei voi jättää kirppiselle ! Vanha liina sopii hyllyyn just eikä melkein...ihanat kuvat ja astiat siellä :)
  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 4. Ihana hylly ja sopii täydellisesti kauniiseen keittiöösi.
  Muratit on suloisia, mutta en saa niitä menestymään.
  Leppoisaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita kuvia! Nuo sun soppakulhot <3

  VastaaPoista
 6. Hylly on kyllä todella söpö ja sievä. Vanhakin kuin mikä...kaunotar <3

  Kiitos teille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3