VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Värien voimaa

Kylläpä on loman jälkeinen viikko alkanut kiireessä ja voimia syöden. Täysi vauhti alkoi heti ja se kyllä tuntuu, kun ei ole ihan kunnossa. Flunssa edelleen kulkee kaverina ja työpäivän jälkeen kaatuu kyllä aivan raatona sohvalle. Pienet unet on työpäivän päätteeksi vaatinut, että jaksaa tehdä vielä kotihommiakin.

Onneksi kotona on ihania mielenpiristäjiä. Katsokaa mikä väriloisto. Nämä sunnuntaina ostettu narsissit hurahtivat kasvaa pituutta hetkessä ja avautuivatkin vielä upeasti. Näistä jos mistä saa iloa ja energiaa. Kuvatkin ehdin napata aamutoimien lomassa, kun päivän ensimmäiset auringon säteet pilkahtivat sisälle omenapuinen lomasta.
Onneksi jaksoin sunnuntaina siivota, että on voinut ottaa alkuviikon illat rennommin.

Tänään postilaatikossa odotti kaksi painotuoretta sisustuslehteä, niitten kanssa taidan kääriytyä sohvan nurkkaan fiilistellen ja kauniita koteja ihaillen.

Jos saisi kömmettyä aikaisin pehkuihin, että riittäisi voimia uuteen päivään. Onneksi näillä kukkasilla on ainakin valtavan voimaannuttava vaikutus, todellista aurinkoista värienergiaa.

Onneksi päivä pitenee ja valoa riittää!

-Ansku

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa väriloistoa! Minä jo odotan kovasti, että risteily ja sitä seuraava kuntoutusviikko on ohi, jotta pääsen ostamaan kukkia :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä niin keväinen olo jo !!! Olis se kamalaa jos lunta vielä tulis kun mieli jo niin keväässä <3

  VastaaPoista
 3. On kuin vitamiinipommi nuo kukkaset:)

  VastaaPoista
 4. Upeita ovat,narsisseista tulee kyllä hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. Mulla tuo kevätfiilis kolkuttelee jo kovasti, mutta jostain syystä se ei ole vielä löytänyt aivan perille saakka. Koitahan jaksella siellä ♡

  VastaaPoista
 6. Keltainen piriste !
  Kyllä kevät tuo tullessaan lisää puhtia ja energiaa
  jokaiseen päivää. Haleja <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3