VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Aamu kirpparilla

Talven tuntuun saimme herätä tänäänkin, pureva tuuli tekee ilmasta aika viileän. Ulkoilemaan ei heti aamusta tehnyt mieli, joten ajattelin piipahtaa lähikirpparilla. Täällä on muuten liiankin harva kirppis auki sunnuntaisin, onnekseni tuo lähin on. Kauas ei jaksa sunnuntaina matkata kirppareita kiertämään.

Mitään tiettyä ei ollut mielessä, mutta ainahan sitä odottaa niitä aarteita löytävänsä. Ja löytäihin niitä...pärekori, vanha jauhokauha, ruosteinen pannunalunen ja sokerina pohjalla tuo arabian posliininen suodatinkuppi. Minulla on yksi kyllä iso pärekori, mutta pienempi kahvaton on ollut etsinnässä. Se ei vielä kuviin ehtinyt, koska kori pääsee maalikäsittelyyn ensiksi. Jauhokauhaan kippasin pussillisen suloisen värisiä munia ja suodatin sai syleilyynsä ihanan keväiset helmililjat.











Ennen pimeää ehdin onneksi käydä lenkillä. Kipaisin reippaana Ikealle, josta hain äidilleni muutamat verhot. Paluumatkalla kurkkasin honkkarin kukkatarjonnan ja sieltä löytyikin yllätyksekseni valkoisia helmililjoja. Illaksi ajattelin maalauspuuhia, mutta en muistanutkaan maalin loppuneen. Pärekori siis odottaa maalin ostosreissua ennen rötväyspuuhia. Saas nähdä ehdinkö maalata viikolla, sillä viikonlopulla suuntaamme savoon ja kummityttöni rippijuhliin

Leppoisaa sunnuntai iltaa ja voimia alkavaan arkeen,

Ansku

14 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia löysit..melkein on parempi mennä kirpparille sillä mielellä ettei etsi mitään tietyä vaan ne aarteet sitten vaan osuu kohdalle ja etenkin jos suunnittelee kirpparireissuja niin mitään ei löydy, on kokemuksia siitäkin..täällä meitin kylällä oli ilmoitus et omakotitalon saa tulla tyhjäämään ja tavaraa saa ottaa mukaan ilmaiseksi mitä haluaa ja mie hölmö en ottanut kun siellä oli kaksi pärekoria..no tavaraa oli jo autossa niin paljon että ei se haittaa välillä sitä tavaranpaljoden keskellä ei huomaa eikä enää jaksa ajatella selkeästi :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa teille.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se yleensä on, että parhaat aarteet löytyy etsimättä! Jos jotain lähdet varta vasten metsästämään, niin ei taatusti löydy! Tänään oli kyllä yllättävän hyvä kirppupäivä :)

      Poista
  2. Voi että mitä ihania löytöjä ! Noita söpöisiä suklaamunia tarttui itsellekin mukaan kauppareissulta :)
    Kevään sipulikukilla saa kivaa piristystä kotiin ja ulos,
    Mukavaa viikkoa VillaHoviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mö olen niin hurahtanut noihin sipulikukkiin, ne vaan on niin <3

      Poista
  3. Ihanasti olet tehnyt löytöjä ja laittanut esille. Kysynpä,kun huomasin että sulla oli ruukkunarsisseja,että miten saat ne pysymään nättinä sisällä. Minulla ne ovat alkaneet kaatuilemaan,vähän niinkuin tuo helmililjan yksi "oksa."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo sipulikukat tahtoo venähtää, kun ne sisällä ovat tarpeeksi pitkään. Kastella niitä ei ainakaan pidä, silloin ne vasta venähtääkin! Ulkonahan ne viihtyykin parhaiten tai jos olisi sellainen viileä terassi/kesähuone :)

      Poista
  4. Voi miten ihania löytöjä! Oon muutes löytänyt samantapaisen/samanlaisen? Vaa an itselleni <3 mutta vielä en ole käsiini sitä saanut, koska myyjä ei suostunut sitä lähettämään ja ihana netti tuttu tarjoutui itse facen puolella noutamaan sen niin on nyt hänen luonaan ;) ehkä ensi viikolla saan <3 ootan niin <3 hitsit kun itsekin pääsis kirppareille <3 aikataulut niin kiirusia!!! Ihanaista sunnuntai iltaa sinne :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kuvat, kuten aina :-) Olisikin kirppari tässä lähellä, mutta täällä ei kirppareita oikein tunneta, ei ainakaan samaan tyyliin kuin Suomessa.

    Meilä on ollut upeat auringonpaisteet koko viikonlopun. Yritän lähettää hieman lämpöä sinnekin suuntaan että se kevät taas jatkaisi edistymistä :-))

    VastaaPoista
  6. Tulee inspis lähteä kirppikselle, kun näkee mitä kivaa muut löytävät. Meillä tosin on suunnitteilla kotiimme oikein iso remontti, joten pitäisi päinvastoin nyt olla ostamatta yhtään mitään ;)

    VastaaPoista
  7. Voi mitä ihanuuksia oot löytäny! Mun kohdalle harvoin sattuu mitään ihanuuksia. Silti kirppiksiä on kiva kierrellä :)

    VastaaPoista
  8. Apua näitä sun kuvia, ne on niiiiiin kauniita.Aina <3 .
    Näistä tulee ihana keväinen ja iloinen fiilis :)
    Kiitos näistä <3
    Ja nuo tekemäsi löydöt on ihan huippuja!

    VastaaPoista
  9. Ihania löytöjä oot taas tehnyt ♥
    Mä muuten haaveilen tuosta vaa'asta niin paljon, että näin yks yö unta, että sain ihan kolmesta valita, ja ne ei edes maksanu mitään :D

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3