VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kevyemmät herkut

Viikko alkoi jo selkeästi viileämmällä säällä, mutta kyllä meidän terassilla tarkenee edelleen hellemekossa aamupäivästä ilta viiteen. Kun aurinko meni puitten taakse, niin sitten kaipasi jo hellemekon päälle jotain lämpimämpää. Nyt illan viiletessä köpöttelen jo villasukat jalassa :)

Kävin aamulla passikuvassa ja voi tavaton miten on naisen naama muuttunut kymmenessä vuodessa. Poskipäät ovat saaneet kivaa pehmeyttä ja leukojakin on  nykyään kaksi. Voe tätä herkkupepun elämää. Omaan kuvaani hermostuneena oli sitten vaihdettava päiväkahviherkut kevyempiin ja raikkaampiin herkkuihin. Helteisellä terassilla nämä kyllä maistui taivaallisen ihanilta.






Meidän tinttaralla olikin tänään äidin kaverina kotona, kun tarhan hoitajilla oli koulutuspäivä. Vaikka olenkin nyt kotona, on neiti ollut hoidossa, tosin lyhyempiä päiviä. Minun ei tarvitse könkätä kipeänä jalkani kanssa ruuanlaitto puuhissa ja voin tarvittaessa ottaa lääkkeiden aiheuttaman väsymyksen vuoksi päikkärit.

Tänään meillä oli hauska päivä, neiti oli niin pirteällä tuulella. Keräsi minulle tuon ihanan kimpun omalta pihalta ja nautiskeltiin yhdessä terassilla koko iltapäivä. Äipän oma tinttaralla <3

Mukavaa alkanutta viikkoa,

Ansku


8 kommenttia:

  1. Juu-u, nuo passikuvat ei kyllä enää ikinä onnistu... Kauhean epäammattimaisia valokuvaajia sitä nykyään on liikenteessä ;)

    Mutta täytyy sanoa, että ihania nämä sinun postaukset ovat (vaikken jokaiseen kommentoikaan)! Minä niin nautin ja odotan joka päivä, mitä ihanaa täältä taas pukkaa kera kauniiden kuvien ♥

    Ja sitten se HUUUUOKAUUUUUS ;)

    VastaaPoista
  2. Voi että, voiko olla kesäisempiä kuvia kuin nämä sinun kuvasi, ihana fiilis!
    Kivoja nuo äiti/tytär-hetket, minäkin nautin niistä vaikka omani onkin jo iso, mutta hänkin on oma tinttarallani ;)
    Mukavia hetkiä viikkosi:)

    VastaaPoista
  3. Ihanan raikkaat kuvat <3 Kyllä sä osaat :)

    Ihanaisia päiviä sulle!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia taas ja nuo sun astias on niin ihania :)

    VastaaPoista
  5. Kauniilla kattauksella vaatimattomammatkin herkut saavat ripauksen juhlaa ;)

    VastaaPoista
  6. Onko kenelläkään koskaan passikuva onnistunut? Omanikin on aivan kuin jonkun muun todella synkän ihmisen kuva. Ihania kuvia sinulla jälleen!

    VastaaPoista
  7. No voi kiitos kiitos...ihanaa, jos kuvani piristävät teitä. Se on suurin syy, miksi itsekin toisten blogeissa vierailee...upeat kuvat ja tavattoman kauniit kodit <3

    VastaaPoista
  8. Vesimeloni muuten on mainio kesäherkku. Ja itse olen ihastunut myös hunajameloniin. Kuin karkkia. No, ei ihan , mutta paaaljon terveellisempää :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3